AquaFinesse Pool bucket

€ 69,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Het onderhoud van een zwembad kan gecompliceerd zijn. Het balanceren van de pH-waarde, de alkaliniteit en het chloorgehalte is voor de meeste eigenaars van een zwembad een lastig karwei.

Met één simpele wekelijkse behandeling zorgt AquaFinesse POOL voor:
Kristalhelder, schoon water
Een zachte behandeling, zelfs voor de meest gevoelige huid
Nooit meer slijmerige wanden (biofilm) of kalkafzetting
Gebruik van benodigde chemicaliën tot wel 70% lager.


De pure water ervaring
AquaFinesse POOL kan in combinatie met chloor, broom of andere waterbehandeling middelen worden gebruikt. Geschikt voor alle typen zwembaden en filters.
Voordelen van AquaFinesse Pool


Slechts een wekelijkse behandeling met de gepatenteerde milieuvriendelijke formule voldoet.
De biofilmlaag wordt vernietigd en opgevangen in de filter en bouwt zich niet opnieuw op, hierdoor is een minimale hoeveelheid chloor nodig. Ook kalkafzetting neemt af.Wat zit er in de AquaFinesse Pool Puck 30 startset?


30 tabletten (1 tablet per week per 20.000 liter water)


1 chloordrijver


 
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

De oplossing heet AquaFinesse

Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule pakt het probleem bij de wortel aan; de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig is! Zelfs kalk, de notoire vernietiger van spabaden, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse

Alstublieft!

De perfecte alles-in-één-oplossing: veilig, schoon, kristalhelder water dat de personen in het water, het milieu en zelfs uw spabad beschermt. Zeg ja tegen zachter, zuiverder water en een schonere omgeving om te baden. ZEG JA TEGEN AQUAFINESSE

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen