ChlorMaker IL (Inline)

€ 375,00

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Zoutwater elektrolyse systeem voor spa's en hottubs


De laatste 30 jaar hebben zoutwatersystemen als chloor generatoren een vlucht gemaakt als gevolg van verbeterde waterkwaliteit en de enorme reductie van het onderhoud dat een zoutwatersysteem biedt. Tot nu toe was een zoutwatersysteem voor een spa of hottub geen optie.


De ChlorMaker IL is speciaal ontworpen voor spa en hottub gebruik. Het reinigt automatisch water door het omzetten van zout in desinfecterend chloor. Dit bespaart de tijd en de noodzaak om traditionele vloeibare, korrel of tablet desinfecterende producten op te slaan. U programmeert de ChlorMaker voor uw spa model en het gebruik, en de rest wordt automatisch voor u verzorgd! Het enige wat u dient te doen is om de zoveel tijd wat zwembadzout toe te voegen aan het water.


De ChlorMaker IL is ontworpen om te gebruiken in spa's die over een 24 uurs circulatiepomp beschikken. Inbouw is in dit geval relatief eenvoudig. De ChlorMaker cel kan met zijn 3/4 inch omloop tussen het bestaande leidingwerk worden geplaatst.
Overzicht alle productgroepen

Productomschrijving

  • Voor hottubs tot 4.000 liter
  • 10 niveaus van chloor productie met een maximum van 30 gram per dag
  • Zoutniveau indicatielampjes
  • Zelfreinigende technologie
  • Clear cell zorgt voor eenvoudige inspectie van de titanium platen
  • Inline zoutwater chloorgenerator
  • Vereist waterstroom voor een goede werking
  • 3 drukknoppen voor het instellen van het vermogen en de boost-modus voor een grotere productie van chloor
  • Automatische detectie 110/220 VAC, lage voltage 5V DC naar de elektrolyse cel

De ChlorMaker cel dient te worden aangesloten op het bestaande 3/4 inch leidingwerk waar ook de continu circulatiepomp op werkt. De ChlorMaker vereist een waterstroom en mag alleen worden ingeschakeld wanneer de circulatiepomp ook is ingeschakeld. Als u de circulatiepomp uitgeschakeld, dan dient de ChlorMaker IL ook te worden uitgeschakeld. Het is belangrijk om de ChlorMaker op een stopcontact aan te sluiten welke is voorzien van een aardlekschakelaar.

De ChlorMaker IL wordt alleen aangeraden als u over een spa beschikt met een 24 uurs circulatiepomp.

Eenmaal geïnstalleerd is alles wat je ziet het kleine ChlorMaker IL bedieningspaneel dat op de spa kan worden gemonteerd. Het bedieningspaneel heeft 3 drukknoppen voor het aanpassen van de chloor of broom productie en 4 indicatielampjes om u te laten weten wanneer er chloor wordt aangemaakt of als u de cel dient te controleren.

Werking

De ChlorMaker IL maakt chloor aan in een 3 uur durende cyclus. Elke 3 uur begint het aanmaken van chloor en op basis van het vermogen zal het op een bepaald punt automatisch stoppen en in de stand-by stand gaan. Het maakt 8 keer per dag chloor naar behoefte aan en is het niet nodig om handmatig chloor toe te voegen, tenzij het spa water na periodes van intensief gebruik een boost nodige heeft. De ChlorMaker zal het onderhoud van uw spa zeker verminderen en ook aanzienlijk besparen op de hoeveelheid chemische stoffen die op dit moment worden gebruikt.

Productvideo

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen