News

Spa covers

Honderden Euro’s besparen op uw energierekening?

De juiste cover op maat (anders dan een fabriekscover) gemaakt, biedt altijd de beste isolatie. Is uw cover te zwaar om vast te pakken, volgezogen met vocht en met schimmel als gevolg? Dat is slecht voor uw gezondheid, levert bovendien veel warmteverlies op en kost u daardoor honderden Euro’s per jaar aan extra energiekosten. Vervang dan nu uw spa cover en bestel deze snel en eenvoudig met een paar klikken via onze webshop

Spa Industries Europe levert in Europa geproduceerde isolatie covers, samengesteld uit hoogwaardige Duitse materialen. Degelijke kwaliteit van hoog niveau voor jarenlang zorgeloos plezier.

Met ons “Click en Go” systeem bestelt u eenvoudig, snel en gemakkelijk een professionele isolatie cover voor uw spa met keuze uit 6 kleuren. Met een paar klikken bepaalt u de gewenste rokhoogte, bevestigingsbandjes en handvatten en geeft u de juiste maatvoering aan. Binnen enkele weken is uw hoogwaardige kwaliteitscover gereed.

Kiest u liever voor een perfect fit garantie? Dan komen wij graag bij u thuis. In dat geval nemen wij de exacte maatvoering voor u op en bespreken wij het gewenste model en uitvoering.

Heeft u vragen over uw spa cover, neem dan contact met ons op, of bel ons op +31(0)180-849069.

Bekijk hier alle covers

 

© Developed by CommerceLab
Webshop keurmerk