Cycloon Filter Cleaner

€ 35,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Filterreiniger met reservoir voor reinigingsvloeistof


De Cycloon Filter Cleaner is opnieuw ontworpen en is nu voorzien van een reservoir voor de reinigingsvloeistof. Deze filterreiniger is voorzien van langere borstels om dieper in de plooien te kunnen reinigen.


Regelmatig gebruik van de nieuwe Cycloon Filter Cleaner maakt filterreiniging in minder tijd mogelijk en verlengt de levensduur van het filterpatroon door de behandelde filterpatroon in de oorspronkelijke staat te herstellen.


De Darlly Cyclone filterreiniger is een baanbrekend zwembad- en spa filtercartridge reinigingsapparaat dat ergonomisch is ontworpen door Darlly. Deze filterreiniger is nauwkeurig ontworpen om lang mee te gaan, gebruikmakend van de hoogste kwaliteit materialen, samen met topkwaliteit borstelharen. De Darlly Cyclone filterreiniger zal de filterreinigingstijd verkorten en zorgen voor een veel schoner filter, omdat er veel meer vuil en vet wordt verwijderd dan met traditionele reinigingsapparaten. De borstelharen van de borstels zijn ontworpen om taai en toch voorzichtig te zijn voor het filtratiesysteem.


Dit is het eerste apparaat op de markt dat borstels gebruikt in combinatie met krachtige waterstralen, waardoor de 'brush and flush'-actie niet alleen zorgt voor moeiteloze, maar ook voor intensieve filterreiniging, diep in de patroonplooien. Tevens is de Cycloon Filter Cleaner beter voor het milieu omdat er minder water wordt gebruikt.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

Toepassing

Wekelijks 

-          Spuit de filter schoon met Spa Filter Net en water, gebruikmakend van het speciale reservoir.

-          Na 3-6 minuten, spoel de filter grondig met de Cycloon Filter Cleaner.

 

Maandelijks

-          Laat uw filter minstens 3 uur in Spa Cartridge Cleaner weken.

-          Spoel vervolgens het filter grondig af met de Cycloon Filter Cleaner.

 

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen