E-3D filtervulling voor 3 cartridges

€ 65,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voldoende voor 3 filter wisselingen. E-3D filtervulling is voorzien van zilverionen voor het terugdringen van bacteriën en biofilm.Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

E-3D kan perfect worden toegepast in onze spa’s, swimspa’s  en zwembaden.

De E staat voor Energie Saving (40%) en 3D voor Driedimensionale Filtratie. Een milieubewust en kostenbesparend filtersysteem! Conventionele papieren filters zijn gebaseerd op oppervlaktefiltratie. Verontreinigingen en bacteriën stapelen zich op waardoor de weerstand toeneemt en het filtratieproces stagneert. Deze verhoogde weerstand beperkt de levensduur van de pomp aanzienlijk. Bovendien neemt het energieverbruik toe en de effectiviteit van het filtreren af. Papieren filters raken snel verzadigd, doorgaans door huid of body olie en/of vet, hierdoor wordt de watercirculatie ernstig beperk. E-3D filters bieden nauwelijks weerstand en garanderen een optimale watercirculatie en - filtratie. Deze filters leveren diepte filtratie. Grote verontreinigingen worden aan de buitenkant van het filtermateriaal opgevangen en de kleinste deeltjes tot 8 micron worden in de kern gebonden. Door de samenstelling en volume van het filtermateriaal is het filtrerend vermogen ongeveer 15 x zo effectief als de traditionele filtertypes. Hierdoor behoort het wekelijks reinigen van filters tot het verleden. Reinig het filtermateriaal tegelijkertijd met vervangen van het spabadwater. Het filtermateriaal bestaat uit zilverionen waardoor de groei van bacteriën en biofilm in de spa wordt tegengegaan.

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen

Product beoordelingen

5
1beoordeling
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Geef uw beoordeling
Wat klanten van ons vinden
 • 1 uit 1 klanten vind onderstaande beoordelingen nuttig

  E3D fiber filtervulling voor(opblaasbare) spa's

  "Na vele filterprobleem meldingen E90 vanaf het eerste gebruik van onze Intex opblaasbare Spa zochten we een alternatief en gebruiken we nu deze filtervulling. Geen foutmelding meer gehad en na zo'n 5 weken gebruik hebben we de eerste bolletjes vervangen. De bolletjes zijn eenvoudig uit te wassen onder de kraan dus die kunnen we vermoedelijk volgend jaar weer gebruiken.
  De Intex filters zullen als verdienmodel fungeren en dat mag maar nagenoeg iedere dag het filter vervangen ging ons te ver. Zeer content met deze oplossing, absolute aanrader!"
  Mvg, Dirk

  Door op

  Opmerking
  Was deze beoordeling nuttig voor u?