HOTTUB - Spa Clean Tablet

€ 14,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Het met prijzen onderscheiden product, Spa Clean van AquaFinesse reinigt uw spabad grondig van binnenuit!
Spa Clean is milieuvriendelijk en verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spabad, de leidingen en de bijbehorende uitrusting.


Perfect voor:
het dieptereinigen van het interieur en het leidingwerk van uw spabad tijdens de driemaandelijkse verversing van het water. Bovendien is Spa Clean ook ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spabad of als u overschakelt van traditionele ontsmettingsmiddelen op AquaFinesse.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

 • Reinigt uw spabad grondig van binnenuit
 • AquaFinesse™ Spa Clean is milieuvriendelijk en verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spabad, de leidingen en de bijbehorende uitrusting
 • Perfect voor het dieptereinigen van het interieur en het leidingwerk van uw spa tijdens de driemaandelijkse verversing van het water
 • Bovendien ook ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spa, of als u overschakelt van traditionele ontsmettingsmiddelen op AquaFinesse™

Hoe werkt het:

 1. Verhoog het chloorgehalte in uw spa tot ongeveer 3 ppm voordat u begint met de dieptereiniging.
 2. Zorg dat alle spuitmonden en luchtkleppen open zijn en los dan een Spa Clean tablet op door deze direct in het water in uw spabad te doen.
 3. Schakel de pompen in en laat ze gedurende 20 minuten draaien op maximale kracht zodat er een goede doorstroming ontstaat.*
 4. Herhaal de activering van de pompen minimaal 2 - 3 keer tijdens de dieptereiniging. De aanbevolen behandelingstijd bedraagt 12 - 24 uur.
 5. Als de behandeling is voltooid, verwijder dan de filters en reinig deze, laat de spa leeglopen en vul hem met vers leidingwater.
 6. Hervat het onderhoud met de AquaFinesse™ Hottub waterbehandeling.

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen

Product beoordelingen

5
1beoordeling
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Geef uw beoordeling
Wat klanten van ons vinden
 • 1 uit 1 klanten vind onderstaande beoordelingen nuttig

  Bedankt

  Wij zijn, na wat zoekwerk online, bij Spa Industries terecht gekomen voor het bestellen van zaken voor onze jacuzzi. Alle bestellingen lopen naar tevredenheid. De eerste keer was er een filter te weinig geleverd, maar na dit kenbaar te hebben gemaakt, reageerde ze meteen en alles werd ook direct in orde gemaakt. Naast de snelle en correcte service, leveren zij kwalitatieve spullen tegen een meer dan schappelijke prijs. De meeste overige leveranciers van jacuzzi middelen en accessoires zijn behoorlijk aan de prijs en dan valt de kwaliteit nog maar te bezien. Wij zijn zeer tevreden met Spa Industries.

  Door op

  Opmerking
  Was deze beoordeling nuttig voor u?