HOTTUB - Spa Clean up

Normale prijs: € 45,75

Special Price € 34,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spa Clean up reinigt uw spabad grondig tegen hardnekkig vuil!
Clean up is milieuvriendelijk en verwijdert alle verontreinigingen volledig uit uw spabad


Perfect voor:
totaal reinigen van uw spabad tijdens de jaarlijkse schoonmaak na de 4 waterwisselingen.


Spa Clean is ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spabad of als u overschakelt op een nieuw waterbehandelingsmiddel.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

 • Reinigt uw spabad grondig en totaal tegen hardnekkig vuil
 • Clean up is een geregistreerd (UN 3082) sterk bacteriedodend reinigingsmiddel voor spa's (Volgens de richtlijnen van de EG-lijsten, veilig te gebruiken. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik)
 • Perfect voor totaalreiniging van hottub's, spa's, jacuzzi's en whirlpools te gebruiken tijdens de jaarlijkse 4e en laatste waterverversing van het spawater
 • Spa Clean up ook ideaal als voorbehandeling voor ingebruikname van uw nieuwe spabad of als u overschakelt op een nieuw waterbehandelingsproduct;

Hoe werkt het:

 1. Neem de filters uit de spa.
 2. Zorg dat alle jets en luchtkleppen open zijn en los de inhoud van de flacon (500 ml) direct toe aan het te verversen water van uw spabad.
 3. Schakel de jetpompen in en laat ze gedurende 60 minuten draaien op maximale kracht zodat er een goede menging-en doorstroming ontstaat.
 4. Herhaal de procedure enkele keren. De beste resultaten worden bereikt na een behandelingstijd van ca. 12 uur inweken.
 5. Als de behandeling is voltooid, laat de spa leeglopen en spoel de spa goed door, vul hem vervolgens met vers leidingwater.
 6. Hervat het onderhoud met de AquaFinesse™ Hottub waterbehandeling.
 7. Meng nooit met andere chemicaliën en houd dit middel buiten bereik van kinderen!

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen