Interline mini chloortabletten (180 stuks)

€ 12,50

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Interline 180 stuks (2,7 g.) mini tabs. Mini chloortabletten voor desinfectie van het water in spa, hot tub, whirlpool of jacuzzi.


Dit middel is bestemd om water vrij te houden van bacteriën, algen en andere mico-organismen die de hygiënische gesteldheid van het water nadelig kunnen beïnvloeden. Het middel is een verbinding van chloor en cyanuurzuur. De desinfecterende werking berust op het vrijkomen van chloor.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

Snel oplossende chloortabletten voor desinfectie van spa, hot tub, whirlpool of jacuzzi. Toe te passen direct in de skimmerbox of te gebruiken middels een chloordrijver.

Minitabs chloortabletten worden gebruikt voor continue dosering. Interline Mini chloortabletten zijn organisch, snel oplossend en eenvoudig in gebruik.

Chlooropname

Chlooropname hangt af van de wijze van dosering. Chloor opname via toevoeging in de skimmerbox is hoger dan de afgifte via een chloordrijver.

Eén en ander hangt af van de ingestelde filtratietijden van de circulatiepomp. Ook bij een lichte chloorallergie zijn deze mini tabs goed te gebruiken.

Neem contact op met Spa Industries Europe voor een goed advies bij chloorallergie.

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen