MiniChlor

€ 215,00

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Zoutwater elektrolyse systeem voor spa's en hottubs


De laatste 30 jaar hebben zoutwatersystemen als chloor generatoren een vlucht gemaakt als gevolg van verbeterde waterkwaliteit en de enorme reductie van het onderhoud dat een zoutwatersysteem biedt. Tot nu toe was een zoutwatersysteem voor een spa of hottub geen optie.


Het MiniChlor zoutwatersysteem is een economische hottub chloorgenerator. De MiniChlor is geschikt voor hottubs tot 1.900 liter en maakt ongeveer 15 gram chloor per dag aan. Verder beschikt de MiniChlor over 6 instelniveaus, is zelfreinigend, plug-and-play installatie en heeft een zoutindicatie.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

  • Voor hottubs tot 1.900 liter
  • 6 niveaus van chloor productie met een maximum van 15 gram per dag
  • Zoutniveau indicatielampjes
  • Zelfreinigende technologie
  • Clear cell zorgt voor eenvoudige inspectie van de titanium platen
  • Plug-and-play zoutwater chloorgenerator
  • Geen knoppen, geen control box, geen timers!
  • Automatische detectie 110/220 VAC, lage voltage 5V DC naar de elektrolyse cel

De MiniChlor heeft geen knoppen, geen bewegende onderdelen en is zeer eenvoudig te installeren. De MiniChlor zoutwater chloorgenerator werkt als een convectie cel, die ontsmettingsmiddel (ofwel chloor of broom) produceert door middel van microbubbels. Deze microbubbels worden gegenereerd aan het onderste deel van de cel en verlaten als belletjes de buis.

De MiniChlor is de meest economische zoutwater hottub chloorgenerator en gemakkelijk te gebruiken. De enige instelling die nodig is, is de vermogens instelling. U zet de MiniChlor buiten het water aan, waarna de 6 licht kleurcombinaties één voor één oplichten. Plaats de MiniChlor in het water bij de lichtcombinatie overeenkomstig met het vermogen dat u wilt. Het vermogen zal zelfs als de stroom wordt uitgeschakeld worden onthouden.

Werking

De MiniChlor maakt chloor aan in een 6 uur durende cyclus. Elke 6 uur begint het aanmaken van chloor en op basis van het vermogen zal het op een bepaald punt automatisch stoppen en in de stand-by stand gaan. 6 uur later zal het aanmaken van chloor automatisch opnieuw starten.

Productvideo

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen