MyLine Pluto

Normale prijs: € 6.800,00

Special Price € 5.399,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Sterling silver
  • Pearl white
  • Grey (geborsteld)
  • Beige
  • Blauw
  • Donkerbruin
  • Donkergrijs
  • Lichtgrijs
  • Wit
  • Geen cover

* Verplichte velden

PLUTO is een ruime 3 persoons spa en biedt met 42 jets een geluidsarme twee snelheden circulatie-jet pomp meer dan genoeg vermogen voor een stevige, maar ontspannen massage.. Laat u wegglijden in de 2 lounge ligplaatsen om ontspannen weg te dromen en geniet van een weldadige massage. Bent u op zoek naar een spa met vele mogelijkheden en functies en met chromo kleurentherapie verlichting? Dan is de PLUTO spa voor u de juiste keuze.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

LUCITE acrylics (USA) – microban en ABS laag

De originele acrylaat kuip bestaat uit een ABS onderlaag speciaal aangebracht volgens een gepatenteerd procedé voor MyLine spa’s van de originele fabrikant Lucite USA. Momenteel het meest duurzame procedé op de markt verkrijgbaar. Wellis is één van de slechts enkele producenten van spa’s die deze kostbare processtap toepast. Hierbij wordt geen gebruik meer gemaakt van millieubelastende en verouderde productiemethoden, waarbij glasmatten in combinatie met het gebruik van kunstharsen (epoxy resins) worden gebruikt!

De kans op scheurvorming (cracking), delaminatie van de schalen en osmose problemen zijn verwaarloosbaar klein vergeleken met deze problematiek met conventioneel geproduceerde spa schalen!

Aan de onderzijde van de acrylaatkuip wordt verder een 3 laags high-tech polymeer (PU-coating) aangebracht ter versteviging van de constructie zowel voor isolatie voor warmte alsook tegen geluid. Dit is een baanbrekende technologie en met geavanceerde (ABB) robots aangebracht. Resultaat: een zeer sterk, eco neutraal, biologisch afbreekbaar en volkomen veilige spa kuip.

MyLine spas TUV gecertificeerd

Effectieve isolatie is uiterst belangrijk om uw gebruikskosten tot een minimum te beperken. De Myline spa heeft een "Reflecterende Thermische Barrière" (RTB) isolatie en is aangebracht in de bodemsectie alsook rondom de binnenzijkanten van de spa. Het systeem is bovendien ook in de spa cover verwerkt ter beperking van de warmte afgifte. MyLine spa’s hebben een TUV certificaat en zijn allen zeer energiezuinig. Voor het eerst ontvangt u uw jaarlijkse energierekening met een glimlach……

MyLine spa’s worden geleverd met een ingebouwde kleurentherapie verlichting.

Specificaties

Kuipmateriaal POLI-MAX™ (PU) versterkt acryl (6,3 mm)
Kuipkleuren Pearl White, Sterling Silver
Kleur omkasting Geborsteld grijs
Lengte van de spa 200 cm
Breedte van de spa 200 cm
Hoogte van de spa 89 cm
Aantal personen 5 persoons spa
Aantal zitplaatsen 3 zitplaatsen
Aantal ligplaatsen 2 ligplaatsen
Water inhoud 960 liter
Netto gewicht 270 kg
Elektrische aansluiting 1 x 16 A (230V/50Hz) minimaal, 1 x 25 A (230V/50Hz) optimaal
Aantal water jets 42 water jets
Aantal air jets 0 air jets
Pompen 1 × 3 HP 2 snelheden
Verwarming 2 kW, 3 kW
Besturingssysteem Balboa VL260/GS100
Hoofdsteunen 3
Spa producteigenschappen OzongeneratorLed waterlijn verlichtingGeluidssysteemBluetooth audio streamingThermische cover
Extra informatie Ook verkrijgbaar in de Plug & Play uitvoering
Garantietermijn 2 jaar garantie op de elektronica, 2 jaar garantie op het kabinet, 2 jaar garantie op het leidingwerk, 3 jaar garantie op de kuipwand, 5 jaar garantie op de spa kuip

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen