Projecten

Projecten

 

Momenteel genieten overflow spa’s grote aandacht. Zo plaatsen wij overloopspa’s van Europese kwaliteit die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Spa Industries neemt namelijk graag het voortouw voor het technisch ontwerp met gevoel voor esthetiek en realisatie en: met oog voor verrassende en bijzondere details.

Ook voor uw (Swim) spa projecten bent u bij Spa Industries aan het juiste adres! Toonaangevend in projectvoering van overloop spa’s, luxe designsauna’s en infraroodcabines op maat.

Projectrealisatie
Projectuitvoering vindt plaats in de gehele Benelux en is een begrip als het gaat om ons uitgebreide spa productengamma, technische ondersteuning, service en after-sales. Spa Industries levert exclusief en professioneel overflow spa installaties, compleet met inrichting van technische ruimtes. Inrichting van een wellnescentra is vaak omvangrijk en kostbaar. Daarom wilt u een partner die garant staat voor een professionele en efficiente aanpak. Spa Industries zorgt voor de juiste balans tussen uw wensen inzake ontwerp, techniek en uitvoering. We sturen daarbij op kosten, tijd, kwaliteit, organisatie, informatie en risico’s. Zo leggen we een gezonde basis voor een succesvolle projectuitvoering.

Wellness op zijn best
Plaatsing en aanleg van een overflow spa project verdient een professionele aanpak. Of het nu gaat om een eenvoudig of een meer gecompliceerd inbouw modulair spa project, Spa Industries begeleidt uw project van initiatief tot realisatie en nazorg. Ons projectmanagement ontzorgt en ondersteunt u als opdrachtgever en zorgt ervoor dat het project optimaal verloopt. Met onze volle aandacht voor duurzaamheid, financiële haalbaarheid en natuurlijk milieu.

AcapulcoBouwen aan een relaxte toekomst vanuit een scherp geprijsde basis
Plaatsing van een overloopspa met een mooie afwerking is voor ons vanzelfsprekend. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden voor u geschikt zijn. Desgewenst werken wij bovendien en graag samen met de door u geselecteerde partijen.

Zo bieden wij:

Selectie uit onze “state of the art” overloop spa’s:

  • Projectmanagement
  • Toezicht
  • Kwaliteitsborging
  • Locatie-onderzoek
  • Programma van eisen
  • Architectenselectie, indien gewenst
  • Complete uitvoering

Tot slot
Spa Industries vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid belangrijk. Dit sluit integraal aan bij ons werk; het creëren van een duurzame outdoor living en lifestyle wellnessomgeving.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?
Bel ons +31(0)180-849069 of mail ons, wij nemen dan graag vrijblijvend contact met u op.


Gerealiseerd project met Wellis Acapulco Deep-in overloopspa/overflow spa

 

Webshop keurmerk