Wat klanten over ons zeggen

 

Wij zijn trots op wat klanten van ons vinden en tonen u onderstaand een overzicht van de laatste 20 beoordelingen.
17-01-2018 15:05:21
P.N. van der Voort
Country_
Aqua Flo Jet Pomp 2.5HP 2 speed
AQUA FLO JET POMP 2.5HP 2 SPEED
Pomp doet het perfect, nog bedankt voor de goede service (aanrader) Leiderdorp
05-01-2018 15:35:49
Woltersom , Groningen
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Perfecte aftersales service
Xtreme (winter spa cover) - vierkant met ronde hoeken past perfect mede dankzij mijn verzoek om nog even e.e.a. af te stemmen middels een aanvullend telefoongesprek van een Spa Industries medewerker. Perfecte after sales.
25-12-2017 11:52:52
Richard
Country_
3 kW Spa Heater - Balboa M7
Fijne feestdagen!
Ontzettend bedankt weer voor je rustgevend advies. Ben zo blij dat we in contact gekomen zijn toen ik opzoek was naar advies en een nieuw kap…. Fijne feestdagen en nogmaals mijn dank Rens!!
21-12-2017 11:18:01
Rob Boel
Country_
E-3D-filterset 2
Geweldig!
Vanmiddag voor het eerst de bolletjes “gewassen” het heeft ruim een maand gewerkt zonder enig bijzonder onderhoud. Gaat geweldig!!
21-12-2017 11:15:11
Richard Da Costa Abreu
Country_
Del Advanced Plasma Gap (APG) Ozonator
TOP bedrijf
Hierbij wil ik mijn ervaring met andere delen over Spa Industries Europe Ik ben super tevreden met hun service en manier van denken en helpen Ik heb al meerdere malen gebeld om informatie in te winnen over mijn spa en problemen die ik ermee gehad heb Zelfs na informatie ingewonnen te hebben voor het oplossen van een probleem zonder iets aangeschaft te hebben blijven ze mij helpen Zij weten precies wie ik blijven zeer behulpzaam als ik weer bel Daarom koop ik voortaan mijn spullen bij hen Elke keer erg behulpzaam zonder gelijk iets te moeten kopen en dan afgescheept te worden Ik zeg Spa Industries Europe krijgt van mij 100 van de 100 punten TOP bedrijf en nogmaals bedankt!
16-08-2017 08:13:37
Ilonka
Country_
E-3D Black Friday; Filtervulling 20 stuks filterbollen voor Opblaasbare spa’s
goede levering
Dank je wel voor de super snelle levering en E-3D filterbolletjes ontvangen – top services Gr Ilonka
14-07-2017 10:33:33
Giuseppe
Country_
Del Advanced Plasma Gap (APG) Ozonator
Snelle levering,top artikel
Super tevreden van de ozonator,en ook super tevreden van de service,kan niet beter.Juit de universele slangenset was te kort voor mijne jacuzzi maar heb kunnen oplossen. 10 op 10
13-07-2017 09:54:31
sander
Country_
MyLine Venus
Myline Venus
De Myline Venus is een prachtig spa en heel mooi afgewerkt, je krijgt een premium spa voor een scherpe prijs helemaal tevreden met de spa. Service van Spa industries was ook goed en de spa is zeer snel geleverd. Top!
16-06-2017 09:55:54
Hanneke Van Teijn-de Nobel
Country_
Wellis Kilimanjaro Deluxe
Onze complimenten
Wij zijn zeer tevreden met de adviezen, uitstekende communicatie en geleverde service bij de aankoop van een spa en sauna. Door een incomplete levering van de fabrikant konden we niet gelijk gebruiken maken van de sauna: alles werd echter in werking gezet dit z.s.m. te herstellen. Onze complimenten! *****
27-05-2017 08:30:57
Enrico Chico Cohen
Country_
MyLine Mars
Snelle levering met kraan
Vorige week naar de showroom geweest en deze week geplaatst d.m.v een kraan. Was een heel spektakel zo'n 50 ton kraan in de straat die de jacuzzi over het huis tilt naar onze tuin. Iedere dag gebruiken mijn vrouw, de kinderen en ik hem. Alles werkt uitstekend alleen zijn we er nog niet uit waarom de Bluetooth verbinding en muziek stopt als we de pomp aanzetten. Zal wel een instelling zijn
24-05-2017 19:24:05
Richard
Country_
Infrarood Sauna Nobel 150c
Nobel 150C
Blij met onze Nobel 150C infraroodcabine. Bedankt voor de goede service.
16-05-2017 07:23:19
Frank (R'veer)
Country_
Villeroy & Boch spa Just Silence
Top, super service
We hebben even moeten wachten, maar dan is het eindresultaat ook helemaal top! Onze Just Silence Spa is door Spa Industries perfect en tot in de puntjes afgeleverd. Super fijn! Wat een grandioze service......... Niets is Rens teveel. Nu dus tijd om te gaan genieten.
13-01-2017 10:51:16
Patrick
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Mooie cover
Hallo mensen van spa industries; Wij hebben deze week de cover van de Jacuzzi gekregen en wij zij er super blij mee. Hij ziet er echt prachtig uit en precies op maat dat is vakmanschap dus.. echt geweldig/fantastisch. Hartelijk dank voor de mooie cover.
02-01-2017 11:53:23
Martin
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Hartelijk bedankt
Hartelijk bedankt voor de clipjes. Super goede service. Komen zeker nog eens shoppen.
23-12-2016 07:20:40
Ron
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Service met een grote S
De kwaliteit van een bedrijf wordt pas zichtbaar als er zaken fout lopen. Spa Industries is een bedrijf waarbij de Service wel degelijk met een grote S geschreven mag worden. Er gingen een aantal zaken fout bij een toeleverancier en uiteindelijk werd een technisch net product, maar met de verkeerde kleur geleverd. Aangezien ze de klant dus niet met een verkeerd product wilden laten zitten werd er zonder discussie een compleet nieuw product geleverd. Klasse!
06-12-2016 11:14:15
Colinda
Country_
PremiumLine Swimspa cover
Absoluut een aanrader
Zeer mooie cover geleverd gekregen voor onze swimspa, op maat gemaakt volgens onze wensen. Communicatie verloopt soepel, aangezien wij alles hebben moeten regelen vanaf een afstand van 3700km was dit erg belangrijk voor ons. Absoluut een aanrader, bedankt Allemaal! *****
19-11-2016 11:40:37
N. v. H.
Country_
Wellis Acapulco Deep-in
Een zeer tevreden gebruiker
In 2015 heb ik een spa gekocht bij Spa Industries. Het betrof een overloop spa van Wellis type Accapulco. De spa is ingebouwd in de kop van een binnenzwembad. Het is een fantastische spa met alles erop en eraan. Mijn ervaring met Spa Industries zijn echt heel goed. De kennis van het bedrijf op het gebied van spa’s is echt heel groot en ook de service is fantastisch. Kortom ik ben heel erg tevreden over mijn aankoop van de overloop spa bij Spa Industries!
27-10-2016 10:40:35
Paul Roggen
Country_
Ronde 4P Intex PureSpa jacuzzi met hardwatersysteem - Sahara Tan
Beste aankoop sinds jaren
Ik heb de PureSpa nu dik een jaar ( altijd even wachten met beoordelen). En na wat aanloopproblemen (wat de waterkwaliteit betreft), heeft die perfect gefunctioneerd. Het was puur genieten deze zomer. TIPS; gebruik AquaFinesse voor het wateronderhoud, laat de pomp 24/7 draaien en schaf een stofzuiger aan ( bijv. de Intex handstofzuiger https://www.spa-industries.eu/spa-webshop/onderhoud/spa-reiniging/intex-handstofzuiger-28620.html )
14-10-2016 12:26:06
Peter
Country_
Infrarood Sauna Nobel 210 L/R
Service
Dank voor de goede service.
19-09-2016 06:02:00
Jos en Ria
Country_
PremiumLine Swimspa cover
Spa cover voor een D1 SwimSpa
Onze (bijna) nieuwe Swimspa-covers ontdekten wij via internet en kochten ze na telefonisch uitgebreid advies. Bij het 'afhalen' werden we erg vriendelijk ontvangen en kregen waardevolle adviezen. Wij zullen uw bedrijf eenieder aanraden,

 

Webshop keurmerk