Wat klanten over ons zeggen

 

Wij zijn trots op wat klanten van ons vinden en tonen u onderstaand een overzicht van de laatste 20 beoordelingen.
05-06-2019 09:19:44
J.J. Verdonk
Country_
Aquafinesse HOTTUB - Water care box
goed voorbeeld van uitstekende cliëntvriendelijkheid.
Geachte heer Steenbergen, Wij beluisterden uw ingesproken bericht d.d. 04-06-2019. Voor uw zeer snelle en voortreffelijke reactie bedanken wij u zeer. Een heel goed voorbeeld van uitstekende cliëntvriendelijkheid. Met vriendelijke groet, J.J. Verdonk
30-05-2019 11:38:00
Annemarieke Veldkamp
Country_
Aquafinesse HOTTUB - Water care box
Aqua Finesse echt perfect! En super service!
Ik had steeds problemen met stinkend water van mijn opblaasbare Mspa. Lote heeft goed en uitgebreid advies gegeven. Het filter heeft hij simpelweg omgebouwd. Nu hoef ik enkel de E-3D fiberbollen te vervangen, simpel en voordeliger dan steeds nieuwe papieren filters aan te schaffen. Hij adviseerde mij de Aqua Finesse box. Duidelijke gebruiksaanwijzing ingesloten. Superblij dat mijn water nu helder en fris is!
05-05-2019 06:51:43
Vanessa Boode
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Super goede service, kwaliteit en advies
Super goede service, kwaliteit en advies van Spa industries Europe. We hadden een spacover besteld. Volgens afspraak werd deze prachtig cover bezorgd, die een stuk lichter duurzamer en mooier is, dan ons oude dek. Je kunt er eerlijk en goed advies inwinnen en ze zijn heel vriendelijk, servicegericht en kundig. Echt een aanrader om hier je cover te bestellen en niet voor Chinese rommel te kiezen. Uiteindelijk ben je dan duurder uit, want dan verbruik je veel meer stroom. Ons dek isoleert heel goed en wij vonden de prijs ook eerlijk en scherp. Bedankt en zeker tot ziens Spa Industries Europe! Groetjes Vanessa
01-05-2019 06:04:29
Arthur Wouters
Country_
Scuba II Electronische Tester
Wat een service!
Beste Rens, Wat een service! Hartelijk dank voor de nieuwe afsluitdop. Mocht je nog eens bij ons in de buurt komen (we verhuren huisjes en kamers), kunnen we er nog een glas op drinken. Bien cordialement, Arthur Wouters www.laverte-dordogne.com
29-04-2019 16:50:39
Danny Schelkens, Nijlen, België
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Zeer tevreden
Beste Maarten, Wij kregen vandaag onze spacover aan huis geleverd en deze ziet er echt prachtig uit en past perfect. Knap werk. Mvg D. Schelkens, België
22-04-2019 08:39:16
Marc Kindermans
Country_
BO3 AquaSun universele ozonator
Uiterste positieve klantenervaring
Dag Rens, Ik wou je even laten weten dat de ozonator met telefonisch inbouwservice perfect naar wens werkt. Ook de nieuwe E-3D fiber filter is inderdaad een ernstige verbetering. Ik heb er meteen 2 bij besteld. Hierbij mijn uiterste positieve klantenervaring delen op jullie site.
16-04-2019 12:00:46
J. Jongstra
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant rond met 1 schuine hoek
Erg tevreden
Ben heel erg tevreden over de cover. Het past super mooi
07-04-2019 21:05:16
Paul Bol
Country_
Achthoekige 4P Intex PureSpa jacuzzi Jet & Bubble Deluxe - Onyx Black
Geschrokken van energierekening na gebruik Spa Onyx Black 4 persoons Bubble en Yets
Beste mensen wij vinden de spa van Intex fijn om in te ontspannen alleen zijn wij erg geschrokken van de energie rekening in de maand maart hebben wij 444 kWh aan stoom verbruikt in maart 2019 hebben wij onze Yacuzzi in gebruik genomen. Vorig jaar verbruikten wij in de maand maart 134 kWh dit scheelt nog al een beetje, dit is ons niet verteld en vinden wij erg jammer. Wij houden de watertemperatuur op 38 graden celsius. Groeten Paul Bol
27-03-2019 08:20:29
N. Boes
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Fantastische service
Hallo Marie, Dank voor uw bericht met een verassende wending. Jammer dat u al deze moeite er voor heeft gedaan. Maar wel zeer attent en natuurlijk een mooie oplossing. Hartelijke groet, N. Boes
10-03-2019 14:49:20
Ingeborgh
Country_
PremiumLine Spa cover - rond
Ronde spacover op maat
Goedemorgen Lotte, deksel jaccuzi van past prima. Goede kwaliteit ook. Dank voor de goede service. Fijn weekend verder. Groeten Ingeborgh
13-01-2019 12:02:29
Arjen Sibon
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Spacover op maat gemaakt.
Beste Lotte, Ik heb de cover ontvangen en ben hier zeer tevreden mee. Warm regards, Arjen Sibon
25-12-2018 09:05:29
Jaap en Marja Beugeling
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Meer dan fantastisch
Telefonisch, maar nu ook per mail willen wij u laten weten dat de cover voor onze hottub er meer dan fantastisch uitziet. Geweldig mooi.
26-11-2018 09:59:12
G. De Clercq
Country_
Aqua Sun XL-80 Ozonator
dank voor de ondersteuning
Beste Lotte, De nieuwe ozonator is naar behoren geïnstalleerd, met dank voor de ondersteuning en excuses voor de vele telefoontjes. Nogmaals bedankt en groeten.
23-11-2018 09:11:04
Jos Kotte
Country_
PremiumLine Spa cover - achthoek
bedankt
Beste Maarten, Hierbij wil ik jullie bedanken voor de schitterende hoes. Hij past perfect. Heel erg bedankt. Groetjes Jos
12-11-2018 08:52:28
Arjen Sibon
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
zeer tevreden
Beste Spa Industries Europe, Ik heb de spa- cover ontvangen en ben hier zeer tevreden mee. Arjan Sibon
08-11-2018 09:03:22
Douwe Houvast
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Past goed op spa
Beste Lotte, Hierbij wil ik u berichten dat de cover in goede orde is ontvangen. Hij ziet er prachtig en past goed op de spa. Nogmaals hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Douwe Houvast
08-11-2018 08:59:39
Charlotte de Mes
Country_
PremiumLine Spa cover - rond
zeer tevreden
Beste Maarten, Zoals je wel zult weten heb ik inmiddels verleden week mijn spa cover ontvangen. Het is het wachten zeker waard geweest. Even spannend natuurlijk of ik wel goed gemeten had.. maar perfect. De cover is fantastisch en ik ben zeer tevreden over de keurige levering en de kwaliteit van de cover. Nogmaals bedankt!!! Met vriendelijke groet, Charlotte de Mes
15-10-2018 08:44:03
Lynn Kaplanian-Buller
Country_
PremiumLine Swimspa cover
Zwemspa cover
Bedankt voor het leveren van de zwemspa covers. Ze zijn inderdaad van erg goede kwaliteit, met extra stiksels en klittenband. Ze zijn zo licht dat ik bijna in het water viel de eerste keer dat ik ze optilde omdat er geen tegengewicht meer was. Het heeft even geduurd, maar ze zijn mooi. Ik kan niet anders zeggen. met vriendelijke groet, Lynn Kaplanian-Buller
03-09-2018 08:56:46
Van der Tak
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Naar onze wensen
Geachte heer Steenbergen, Graag meld ik dat de geleverde cover volledig naar onze wensen in gebruik is genomen. U heeft niets te veel gezegd.
18-07-2018 08:26:17
Hans Bouwen
Country_
PremiumLine Spa cover - vierkant met ronde hoeken
Perfecte kwaliteit
Beste Spa Industries Europe De cover is aangekomen en is het mag gezegd worden deze is van perfecte kwaliteit !!! Beter dan het origineel en super lichtgewicht, zeer tevreden. Het is het wachten waard geweest Met vriendelijke groeten, Hans Bouwen

 

Webshop keurmerk