Sealskin Dalice Refresh

€ 8.500,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Laat u betoveren door de nieuwe generatie wellness


Dalice is de naam van de nieuwe generatie Xtreme Wellness systemen. Een totaal-douche-beleving met een eigentijds, licht design gecombineerd met alle wellness features en slimme gadgets die u zich kunt wensen. Verkrijgbaar in de varianten Dalice Relax en Dalice Refresh!


De lichte moderne look, in de koof weggewerkte bedieningsknoppen en slanke profielen maken de Dalice wellness douche tot een heuse eyecatcher in uw badkamer. Dalice biedt u ultiem wellness comfort door optimalisering van de hoeveelheid water en instelbare massage intensiteit. Én ongekend gebruiksgemak dankzij geïntegreerde functies en gadgets.


Uw Dalice douche is vrijstaand, ingebouwd of als hoekopstelling te plaatsen. In de laatste 2 gevallen met fraai wit getint linker- en/of rechter glaspaneel. Kies de Dalice Refresh met zijn ongekend verfrissende massagekracht. Of de Dalice Relax; een échte stoomcabine van Sealskin. Dankzij vele individueel te selecteren opties creëert u echt uw persoonlijke wellness beleving!
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

Verfrissen

Uw moment

Prikkel uw zintuigen

Ontspannen

Uw persoonlijke wellness thuis


U ervaart de verfrissende kracht van water die uw spieren soepel maakt en uw lichaam energie geeft. Zónder onnodige verspilling van drinkwater doordat de hydromassage werkt op een gesloten circuit. Daarbij geniet u van kleurentherapie, aroma en stoom voor de ultieme ontspanning, betere doorbloeding en verlichting van uw luchtwegen. Voor wie zichzelf het beste gunt!

Kunt u zich voorstellen hoe het voelt

om in 15 minuten tijd

door 4500 liter water gemasseerd te worden…

…terwijl u maar 40 liter verbruikt?


"50% van mijn patiënten komt binnen met rug- en nekklachten” - dhr. Wolbert, massagetherapeut

Massage helpt lichaam en geest in balans te brengen. Alles hangt samen, in de massagetherapie kijken we altijd naar het gehele lichaam. Rug- en nekklachten zijn één van de meest voorkomende problemen in mijn praktijk. De hydromassage van Xtreme wellness is ontzettend fijn en ontspannend. De stralen op de rug werken positief op de spieren. Door de plaatsing van de jets kunnen de verschillende huidzones positief beïnvloed worden. Zo bevorderen ze de doorbloeding van de spieren en de huid. Delen van de huid hebben een directe verbinding met onze organen en door de huid te masseren kun je invloed uitoefenen op de organen die hiermee verbonden zijn. Ik denk hierbij o.a. aan de longen, hart, maag, darmen en nieren. Deze vorm van massagetherapie is heel interessant voor sporters, voor het afvoeren van gifstoffen. Een sporter zal zo sneller herstellen na inspanning. Daarnaast is Xtreme wellness interessant voor mensen die vocht vasthouden (odeum en lymfen). De stralen bevorderen de afvoer van lymfevocht.

 
 
Relax
Refresh
Jet configuratie
8 jets (incl. 2 afsluitbare)
-
S
Bediening
Druktoets regeling
S
S
 
Externe druktoets regeling
-
S
Technische specificaties
2-weg omstelknop
S
S
 
Thermostatische mengkraan
S
S
 
Auto-switch off functie
-
S
 
Sealglas
S
S
 
Handdouche
S
S
 
Binnenverlichting
S
S
 
Automatisch vullen
-
S
Wellness uitbreiding
Tropische regendouche
S
S
 
Waterval
-
O
 
Kleurentherapie
O
O
 
Relax stoombad
S
O
- = niet mogelijk, O = Optioneel, S = Standaard

Documentatie

Sealskin Dalice Relax en Dalice Refresh brochure

Specificaties

Douche hoogte 245 cm
Douche breedte 120 cm
Douche diepte 109 cm
Aromatherapie Ja
Stoom functie Optioneel
Aantal water jets 12 water jets
Elektrische aansluiting 1 x 16 A (230V/50Hz) minimaal
Extra informatie Waterval, chromotherapie en stoombad optioneel.
Garantietermijn 2 jaar op onderdelen

Productvideo

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen