Smartop Spa Cover Vanish

€ 995,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Smartop Vanish


The Smartop Spa Cover is een stijlvolle en duurzame cover die makkelijk is in het gebruik. Deze cover is een verbetering ten opzichte van de gedateerde vinyl covers die gedurende de jaren kampen met problemen als gewichtstoename, geuroverlast, schimmel. Deze cover vraagt weinig onderhoud.


De Smartop Vanish is voorzien van een cover die bestaat uit twee delen die vanuit het midden geopend kunnen worden. Hierdoor kunnen beide helften in rustpositie naast het spa bad en buiten het zicht worden gebracht. Dit systeem zorgt ervoor dat u een 360 graden uitzicht heeft vanuit uw spa bad en niet tegen een coverwand hoeft aan te kijken. Dit coversysteem vereist een ruimte van 38,1 cm aan de achterkant van uw spa bad en 17.8 cm aan de zijkanten.


De Smartop Upright is voorzien van een beveiligingssysteem, het exclusive wind lock system, die het coverscherm in zijn positie houdt bij harde wind of bij onachtzaam gebruik. Deze cover beschikt over een geïntegreerd hydraulisch cover-lift-systeem waardoor het spa bad makkelijk en veilig geopend en gesloten kan worden.


 


Voorzien van: • Integrated Hydraulic Cover Lift

 • EAS Lift and Assist

 • 3 Year Performance Assurance GuaranteeOverzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

Smartop Vanish

The Smartop Spa Cover is een stijlvolle en duurzame cover die makkelijk is in het gebruik. Deze cover is een verbetering ten opzichte van de gedateerde vinyl covers die gedurende de jaren kampen met problemen als gewichtstoename, geuroverlast, schimmel. Deze cover vraagt weinig onderhoud.

De Smartop Vanish is voorzien van een cover die bestaat uit twee delen die vanuit het midden geopend kunnen worden. Hierdoor kunnen beide helften in rustpositie naast het spa bad en buiten het zicht worden gebracht. Dit systeem zorgt ervoor dat u een 360 graden uitzicht heeft vanuit uw spa bad en niet tegen een coverwand hoeft aan te kijken. Dit coversysteem vereist een ruimte van 38,1 cm aan de achterkant van uw spa bad en 17.8 cm aan de zijkanten.

De Smartop Upright is voorzien van een beveiligingssysteem, het exclusive wind lock system, die het coverscherm in zijn positie houdt bij harde wind of bij onachtzaam gebruik. Deze cover beschikt over een geïntegreerd hydraulisch cover-lift-systeem waardoor het spa bad makkelijk en veilig geopend en gesloten kan worden.

 

Voorzien van:

 • Integrated Hydraulic Cover Lift
 • EAS Lift and Assist
 • 3 Year Performance Assurance Guarantee

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen

Product beoordelingen

5
1beoordeling
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Geef uw beoordeling
Wat klanten van ons vinden
 • 0 uit 0 klanten vind onderstaande beoordelingen nuttig

  Spa Cover

  Wij hebben een schitterende spa met een waardeloze cover. Deze cover is al een keer door de leverancier omgeruild maar ook daarna alleen gedonder. Alles wat een cover niet hoort te hebben had deze wel. Let wel: dit is geen cover van Spa-industries. Per toeval kwam ik uit bij Spa-industries om een nieuwe cover te bestellen. Aangezien wij alleen zeer slechte ervaringen hadden met covers zocht ik niet verder omdat ik redeneerde: of je nu door de hond- of de kat gebeten wordt. Het feestje begon al direct toen ik opbelde voor informatie: Eén en al oor, men liet mij uitpraten, gaven hun mening en legde zeer duidelijk en gedegen uit waar een cover aan moest voldoen. Spa opgemeten en direct de cover en een hoes besteld. Het is inmiddels geleverd en geplaatst. Het verschil met de vorige? De lelijke eend is vervangen door een mercedes. Onwaarschijnlijk zuiver passend en een juweel voor het oog. Beste mensen van Spa-Industries: Dank!! Het was van begin tot einde een feestje om met u zaken te mogen doen.

  Door op

  Opmerking
  Was deze beoordeling nuttig voor u?