Soundcast Outcast Junior

Normale prijs: € 549,00

Special Price € 498,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Lichtgewicht draadloze, mobiele en waterdicht luidsprekersysteem met subwoofer!


Te gebruiken in combinatie met:


BlueCast Bluetooth ontvanger
Soundcast BlueCastDock de BlueCast Bluetooth ontvanger in de Outcast of Outcast Junior om direct toegang te krijgen tot uw muziek. Compatibel met elke Bluetooth-audiobron: iPhones, iPads, Androidtelefoon, Windows-telefoons, tablets, netbooks, MP3/4 spelers en meer. U kunt muziek afspelen vanaf uw persoonlijke collectie of een breed scala aan toepassingen, waaronder Rhapsody®, iTunes®, Pandora© en meer. Maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth apt-X of AAC codecs voor Cd-kwaliteit weergave die nu worden aangeboden door de nieuwste telefoons en tablets.


Universele zender
Soundcast UAT-250Zendt draadloos tot 30 meter binnenshuis en 60 meter buitenshuis, naar elke SoundCast-ontvanger naar keuze. Via je USB-aansluiting zend je al je muziek van je Apple® Mac of computer door. Compatibel met iTunes4™ of hoger – Media Player 9 of hoger – RealPlayer10 of hoger. Geen software-installatie vereist, plug & play. Men kan elke audiobron die voorzien is van een RCA uitgang aansluiten op de UAT-250EC zoals een AV decoder, radio, CD speler, MP3 speler etc.. Externe voedingsadapter meegeleverd.


ICast zender
Soundcast ICastZender met dezelfde eigenschappen als de UAT-250EC, maar voorzien van een iPod, iPhone docking station. Plug & Play. Voorzien van een externe ingang via mini jack om een externe audiobron aan te sluiten. Voedingsadapter meegeleverd.
Overzicht alle productgroepen

Productomschrijving

Lichtgewicht draadloze, mobiele en waterdicht luidsprekersysteem met subwoofer!

Laat je niet misleiden: de krachtige 50 Watt digitale versterker van de OutCast junior zorgt voor een fenomenaal geluid. Via 4 luidsprekers verkrijg je een multidirectioneel stereo-geluid, aangevuld met een krachtige subwoofer (diameter 16 cm). Weerbestendig en draadloos, plaats je hem overal in huis, op kantoor, buiten in de tuin, op het strand, in een clubhuis, enz… Nieuwe generatie Lithium-ion batterij, herlaadbaar via het lichtnet, goed om tot 8 uur autonoom te functioneren.

Bedien de zender (ICT121a of UAT-250) van op afstand en sta verstomd van de geluidskwaliteit. Zowel de OutCast als de OutCast Junior geven het originele Stereogeluid weer via de 4 ingebouwde luidsprekers. Het is ook mogelijk om twee OutCast Juniors vanaf één zender weer te laten geven. Bij gebruik van twee OutCast Juniors of OutCast zal elk toestel werken als een individuele Stereo eenheid. De OutCast Junior kan echter ook geconfigureerd worden dat één alleen het linker kanaal weergeeft en het andere toestel alleen het rechter kanaal. Zo wordt elk toestel een deel van een stel Stereo-luidsprekers (links of rechts).

Opgelet!! Bij de OutCast Jr zit geen zender bijgevoegd. De ICT- en UAT -zender zijn apart verkrijgbaar.

Eigenschappen

  • Stevige comfortabel handvat
  • Vier HQ luidsprekers voor de hoge;en middentonen voor 360° stereo geluid
  • 1 subwoofer van 16 cm
  • 50 Watt tri-amp
  • Op maat gemaakte weerbestendige behuizing
  • Ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij - Autonomie tot 15 uur
  • 12 volt oplaadadapter
  • Autmomatisch zoeken naar het best beschikbare kanaal in de 2.4GHz band, dit voor een storingsvrije en ongeëvenaarde geluidskwaliteit
  • Audio-ingang 3,5 mm
  • Afmetingen: Diameter 10“ (25,4 cm), Hoogte 19,5” (49,5 cm), Gewicht: 7,45 kg

Documentatie

Soundcast Outcast Junior product sheet

Productvideo

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen