Spa Line Soft Touch

€ 80,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spa water behandelingsproduct


Spa Line Soft Touch is een systeem waarmee u met twee flesjes uw badwater zuiver en bacterievrij kunt houden. Spa Line Soft Touch zorgt ervoor dat bacteriën zich niet langer kunnen hechten aan de rand van het spa-bad of in de buizen. Deze hechting vindt plaats door middel van bio film. Zodra bacteriën zich niet langer meer kunnen hechten, kunnen ze zich ook niet meer voortplanten. De bacteriën worden vernietigd middels een UV-lamp of ozonator en door chloorgebruik.


Bio film is een laag micro-organismen omgeven door zelfgeproduceerd slijm dat is vastgehecht aan een oppervlak. Deze klevende en beschermende laag voorziet de bacteriën voor voedsel, warmte en bescherming. Spa Line Soft Touch zorgt ervoor dat bacteriën niet de gelegenheid krijgen om bio film te maken. Als gevolg hiervan, en van het feit dat de bacteriën zich niet meer kunnen hechten, zorgt dit product ervoor dat de bacteriën in de filters van uw bad zullen terechtkomen. Daarom is het belangrijk om elke 3 a 4 weken uw filter uitgebreid te reinigen. Voor een snelle wekelijkse reiniging is een spoeling met Spa Filter Net voldoende.


 
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

Gebruiksaanwijzing

  1. Het is belangrijk om uw spa goed te reinigen alvorens dit product te gebruiken. Oude bio film, calcium en andere verontreiniging kan nog aanwezig zijn in het buizensysteem. Spa Tube Clean is zeer geschikt om uw spa van binnen grondig te reinigen. Vervang het water naderhand voor een frisse start. 
  2. Spoel de filters met water. Spa Cartridge Cleaner is hier zeer geschikt voor.
  3. Schud de flesjes Spa Water Care 1 en 2.
  4. Gebruik de maatbeker om 100 ml van fles 1 toe te voegen aan elke 100 liter water. Voeg dezelfde hoeveelheid toe van flesje 2. Houdt de dosering goed in de gaten aangezien overdosering een negatief effect kan hebben zoals het verdonkeren van het water. 
  5. Zet de jets en pompen aan op vol vermogen voor de duur van 1 minuut.
  6. Plaats een chloortablet in het bakje boven de filter.

Tip: voor een extra goede reiniging kunt u het beste granulaat-poeder gebruiken. Voeg een eetlepel granulaat toe aan het water nadat u het bad hebt gebruikt.

Herhaal dit proces elke week.

Inhoud:

Handleiding

Soft Touch Spa Water-Care 1 (2 liter)

Soft Touch Spa Water-Care 2 (2 liter)

Maatbeker

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen