Spa Pre-Filter

€ 9,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spa Pre-Filter


De Spa Pre-Filter is een voorfilter die veelvoorkomende waterverontreinigingen verwijdert voordat deze de spa binnengaan. Met de steeds toenemende hoeveelheid verontreinigingen die worden aangetroffen in huishoudelijk leidingwater, is het voordelig om het water te filteren bij het vullen van het zwembad of de spa.


De Spa Pre-Filter verwijdert 90% van verontreinigingen, waaronder vaste stoffen, vuil sedimenten, roest, ijzer, koper en andere harde minerale afzettingen die krassen op het oppervlak van uw spa kunnen veroorzaken en vlekken kunnen verminderen.


De Spa-Pre-Filter voldoet aan de Amerikaanse Food and Drug Administration-normen en is door de National Science Foundation gecertificeerd. Bevestig het Spa-voorfilter eenvoudig aan het einde van een tuinslang en begin te vullen, het is zo simpel als dat.


Door de hoeveelheid verontreinigingen in het water te verminderen voordat ze het zwembad of de spa binnenkomen, wordt de hoeveelheid chemicaliën die nodig is om de perfecte watercondities te creëren, ook verminderd. Het gebruik van het voorfilter verlengt ook de levensduur van uw filterpatroon. Door het verminderen van harde minerale afzettingen uit het water is het gemakkelijker om het water vanaf het begin chemisch te balanceren en zijn minder chemicaliën nodig.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

Bevestig het Spa-voorfilter eenvoudig aan het einde van een tuinslang en begin te vullen, het is zo simpel als dat.

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen