Spa Pure Fill

€ 32,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spa Pure Fill


Spa Pure Fill verwijdert calcium uit leidingwater voordat dit uw spa bad binnenkomt. Hierdoor heeft u niet meer te maken met hard water in uw spa bad. Het gebruik van de Spa Pure Fill is als het vullen van uw spa met puur natuurlijk gebotteld water! De Spa Pure Fill voorfilter maakt gebruik van ionenwisselaarsharsen in het filtersysteem om calcium en magnesium te transformeren in natrium door middel van ionenwisseling. Na dit proces heeft uw water dezelfde kwaliteit als mineraalwater. Dit proces verwijdert het calcium en magnesium uit de waterbron en laat de kalkaanslag achter in het gefilterde water. Hierdoor kan het zich niet hechten aan apparatuur of oppervlakten.


Het voorfilteren van kalkaanslag is heel nuttig omdat afzettingen van kalkaanslag zeer schadelijk zijn voor het oppervlak en voor de interne werking van de spa en vaak oncomfortabel is voor de bader. De Spa Pure Fill is een herbruikbare filter. Om zijn effectiviteit te behouden, dient u het filtervermogen te verversen door zoutoplossing (verdund zout water) in de cartridge toe te voegen. Vooral effectief in gebieden met hard water. De Spa Pure Fill kan worden gebruikt met alle conventionele waterbehandelingen.


Niets is eenvoudiger dan de Spa Pure Fill op het uiteinde van een tuinslang aan te sluiten en het calcium uit het water te filteren wanneer het door de filter gaat tijdens het vullen van de spa. De Spa Pure Fill is effectief voor maximaal 6 fills (gemiddeld 250 gallons per vulling) voor een maximum van 2 jaar. Het gebruik van de Spa Pure Fill is niet hetzelfde als het gebruik van een waterontharder. Deze voorfilter de-ioniseert het calcium en maakt het onschadelijk voor uw systeem.  • Geen kalkachtige of schilferige afzettingen in het bubbelbad.

  • Geen schadelijke kalk meer om de filterpatroon te verstoppen.

  • Geen kalkaanslag meer om het verwarmingselement te beschadigen.

  • Lagere kosten voor waterverzachtende chemicaliën.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

.

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen