Veilig, schoon, bacterievrij en fris ruikend spawater vormt een absolute must voor het heerlijk ontspannen genieten van uw spa. Wij streven naar praktisch chemischvrij spabadwater; daarop zijn onze onderhoudsproducten in onze webshop gebaseerd. Met goede en veilige producten zoals AquaFinesse geniet u van een biofilmvrij spabadwater.

 • AquaFinesse Pool bucket

  Het onderhoud van een zwembad kan gecompliceerd zijn. Het balanceren van de pH-waarde, de alkaliniteit en het chloorgehalte is voor de meeste eigenaars van een zwembad een lastig karwei.

  Met één simpele wekelijkse behandeling zorgt AquaFinesse POOL voor:
  Kristalhelder, schoon water
  Een zachte behandeling, zelfs voor de meest gevoelige huid
  Nooit meer slijmerige wanden (biofilm) of kalkafzetting
  Gebruik van benodigde chemicaliën tot wel 70% lager.

  De pure water ervaring
  AquaFinesse POOL kan in combinatie met chloor, broom of andere waterbehandeling middelen worden gebruikt. Geschikt voor alle typen zwembaden en filters.
  Voordelen van AquaFinesse Pool

  Slechts een wekelijkse behandeling met de gepatenteerde milieuvriendelijke formule voldoet.
  De biofilmlaag wordt vernietigd en opgevangen in de filter en bouwt zich niet opnieuw op, hierdoor is een minimale hoeveelheid chloor nodig. Ook kalkafzetting neemt af.


  Wat zit er in de AquaFinesse Pool Puck 30 startset?

  30 tabletten (1 tablet per week per 20.000 liter water)

  1 chloordrijver

   

  € 69,95
 • Aquafinesse HOTTUB - Water care box

  De AquaFinesse Hottub waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling.
  Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon, helder en geurvrij water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hottub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hottub te verwijderen.

  Elke set bevat:
  2 x 2 liter flessen AquaFinesse oplossing, 1 dispenser voor langzame afgifte, 1 pak ontsmettingstabletten (trichloor), 1 flexibele maatbeker en een gebruikershandleiding.
  Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw spabad.

  *Als de chloortabletten (trichloor) niet geschikt zijn voor uw spabad, dan kunnen wij ook AquaFinesse met chloorgranulaat (dichloor) en een maatlepel leveren in plaats van een dispenser voor langzame afgifte. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant van uw bad.

  € 119,00
 • AquaFinesse HOTTUB - Pool Puck (Swimspa)

  Speciale versie van de AquaFinesse Hot Tub Watercare Box voor zwemspa's.

  Iedereen weet dat het water moet worden ontsmet om de bacteriën erin te vernietigen, maar mag dat ook ten koste gaan van de gezondheid van hen die ons dierbaar zijn of ten koste van onze kwetsbare natuur? Het gebruik van conventionele chemicaliën zoals chloor of broom in uw spabad veroorzaakt sterk ruikend water dat bovendien negatieve bijwerkingen heeft voor uw huid, ogen en ademhaling en zelfs uw bad kan beschadigen. Daarbij komt de narigheid dat u meerdere keren per dag metingen moet doen en eventueel de waarden moet aanpassen. En zelfs na al die moeite.............

  Is uw swimspa echt zo schoon als u denkt?

  Nee! Om te begrijpen waarom dat zo is, moet u eerst de ware oorzaak kennen van de vorming van kolonies van bacteriën, een industrieel geheim over een vieze, slijmerige substantie die zich onzichtbaar verschuilt op oppervlakken en in leidingen van uw spabad en wordt aangeduid met biofilm! Al vele jaren weten wetenschappers dat bacteriën om te kunnen gedijen een laag slijm vormen die dient als bescherming, voedingsbodem en broedplaats. Deze laag slijm wordt na verloop van tijd steeds dikker waardoor ernstige bijkomende problemen ontstaan. Zelfs hoge doseringen chloor of broom zijn dan alleen in staat om de bacteriën in de buitenste laag van de biofilm te doden waardoor de bacteriën dieper in de biofilm zich ongestoord verder kunnen vermeerderen.

  € 169,00
 • AquaFinesse The Dead Sea Experience

  NIEUW!!! Ervaar de dode zee mineralen

  AquaFinesse Dode Zeezout biedt veel voordelen boven het gebruik van meer traditionele zwembadzouten. Toevoeging van soms dure en schadelijke middelen wordt hierdoor overbodig. Het opgenomen Dode Zeezout is een natuurproduct, waardoor het badwater mild is voor uw huid en ogen.

  Handleiding

  € 149,00
 • Science Water Treatment (SWT) – SPA

  Chloorvrije waterbehandeling met betrouwbare krachtige werking

  Puur genieten met SWT Science Water Treatment – Zweden). Zeer milieu vriendelijk maar dat niet alleen, ook is het zeer zacht voor de huid en dus goed voor uw gezondheid en die van medegebruikers. Nooit meer die nare chloor lucht, geen geïrriteerde ogen of droge huid meer.

  Dankzij SWT kunnen zelfs mensen met een gevoelige huid weer genieten van wellness zoals deze bedoelt is voor ontspanning en goede gezondheid.

  SWT werkt beter als chloor en is veel gebruiksvriendelijker omdat u vrijwel geen extra corrigerende producten meer nodig hebt. SWT is een alles in een product en gaat zelfs nog een stap verder als chloor, bacteriën kunnen niet ontsnappen of immuun worden omdat SWT als een magneet bacteriën aantrekt. Zelfs in de leidingen waar andere producten het moeilijk hebben heeft de bacterie met SWT geen schijn van kans.

  SWT werkt altijd en heeft een unieke lange termijn werking, de werking van chloor is slechts van korte duur. Dit wordt vervolgens gedeeltelijk gecompenseerd door chloor te combineren met cyanuurzuur welke als reststof in uw bad achter blijft waardoor het water uit balans raakt en vervangen dient te worden.

  SWT is betrouwbaarder en veiliger omdat het onafhankelijk werkt van de Ph waarde dit in tegenstelling tot chloor waarbij de werking sterk afneemt wanneer de Ph waarde niet op het juiste niveau is. Aangezien een spa slechts een kleine hoeveelheid water bevat in verhouding tot het aantal gebruikers, met een hoge water temperatuur en de werking van de massage jets zorgt ervoor dat de Ph waarde sterkt kan schommelen en meestal te hoog is. Bij gebruik van chloor dient dit dus zeer regelmatig gecontroleerd en gecorrigeerd te worden.

  € 99,00
 • AquaPerfect

  AquaPerfect® one step water treatment - 100% biologisch, 100% chloorvrij!

  Een gebruikte of zelfs een geteste nieuwe spa heeft direct door bacteriën een bio-film in de leidingen zitten. AquaPerfect zorgt voor een grondige reiniging en via de filter zijn deze resten binnen enkele dagen geheel verdwenen uit uw spa, zodat u langer en zorgeloos van uw spawater kunt genieten.

  € 89,00
 • CleanWaterTech SPA100

  Een volledige revolutie om water chloorvrij, huidvriendelijk en gebruiksvriendelijk te desinfecteren in elke spa.

  Als u een spa of hot tub bezit, beschikt u over het ultieme ontspanningsmiddel. Het warme water verlicht uw stress, de massagejets verzorgen de stijve spieren en vermoeidheid. Was het zorgdragen van water maar net zo ontspannend...

  Jarenlang moesten eigenaren van spas chloor gebruiken om het water van hun spa te ontsmetten. En hoewel chloortabletten zeer doeltreffend zijn, geven ze een geur af, zijn ze onaangenaam en veroorzaken ze vaak huidirritaties. Dankzij het Zweedse bedrijf CleanWaterTech is er eindelijk een perfect alternatief: SPA100!

  € 84,00

  Niet op voorraad

 • Aqua Kristal water care

  Aqua Kristal waterbehandelingsset voor kraakhelder en puur water in uw (Swim)spa en (Jacuzzi).

  Aqua Kristal is een milieuvriendelijk product voor wateronderhoud van uw spa, hot tub of swimspa. Het product kent een unieke werkwijze en zorgt ervoor dat u slechts een minimale hoeveelheid desinfectiemiddel, zoals een chloortablet in een dispenser, aan uw badwater hoeft toe te voegen. Bovendien is Aqua Kristal biologisch afbreekbaar en dat maakt Aqua Kristal dubbel vriendelijk voor het milieu.

  Aqua Kristal zorgt voor zacht, puur water voor een zijdezachte en diep gereinigde huid en leidt de aangename, frisse geur van Aqua Kristal tot een ontspannen geest.

  € 79,95
 • SpaBalancer

  Chloorvrije en biologische waterverzorging

  SpaBalancer is de innovatie waarmee u het water in uw spa helder, zuiver en geurloos houdt – volledig biologisch en chloorvrij.

  Door het gebruik van SpaBalancer wordt het water van uw spa zeer zacht en wordt uw huid niet meer geïrriteerd. Een prikkende huid behoort daarmee tot het verleden: uw huid behoudt zijn natuurlijke bescherming tegen zuren en droogt niet langer uit. Zelfs met een gevoelige huid kunt u weer genieten van uw spa.

  € 107,95
 • Melpool Super Cubes

  Gel cubes voor schoon en helder water

  Één gel blokje in de skimmer box houdt het water sprankelend en glashelder.

  • Maakt troebel water weer glashelder
  • Voorkomt algengroei door het verwijderen van fosfaten
  • Langzaam oplossend
  • Vermindert chloor verbruik
  • Ideaal voor zout of chloor zwembaden

  Inhoud:

  • 2 gel blokken van 170 gram
  € 29,95
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Merken

 1. Villeroy & Boch spa's
 2. Wellis spa's
 3. MyLine spa's
 4. Signature spa's
 5. Cyclone spa's
 6. Designer spa's
 7. Infinity swimspas
 8. Nobel sauna
 9. Darlly filters
 10. Intex
Webshop keurmerk