• Spa dompelpomp

  Deze kunststof spa dompelpomp is uitermate geschikt voor het leegpompen van uw spa. De spa pomp is voorzien van een in hoogte verstelbare vlotterschakelaar en 7 meter slang.

  € 99,95
 • HOTTUB - Perfect Jet

  Handmatige filtercartridgereiniger

  Eén van de AquaFinesse producten die u helpt bij het eenvoudiger reinigen van uw filter is de Perfect Jet. Eenvoudig aan te sluiten op uw Gardena tuinslang.

  Het reinigen van uw filter was nog nooit zo eenvoudig.

  € 29,00
 • Filter Flosser

  De Filter Flosser is een snelle en makkelijk te gebruiken hulpmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van cartridge filters van alle types en toepassingen. Het unieke ontwerp past op een standaard tuinslang en bespaart 50% van de tijd en het water. Het gebogen mondstuk ontwerp zorgt voor een krachtige geconvergeerd spuitpatroon die snel, grondig en diep tussen de plooien reinigt.

  € 37,00
 • Spa Blaster 1000 Filter reiniger

  De automatische filter reiniger draait automatisch uw spa filter rond terwijl er krachtige waterjets de filter schoon spuiten. Door de horizontale ligging valt het vuil er gemakkelijk uit. De Spa Blaster is geheel automatisch (geen elektriciteit nodig). De Spa Blaster is zeer gemakkelijk aan te sluiten op uw watersysteem door middel van een Gardenakoppeling. Na een paar minuten is uw filter weer schoon.

  € 195,95
 • Estelle DCS filterreiniger

  Maakt uw filter schoon in een handomdraai.

  Steeds meer mensen genieten van een whirlpool of hot tub. Voor optimaal plezier is het belangrijk dat u de filters regelmatig schoonmaakt. Dat is echter een vieze, omslachtige en tijdrovend klus, waarbij u uren in de weer bent met de tuinslang of een hogedrukspuit en chemicaliën. Gelukkig is er nu Estelle, een uniek, gepatenteerd filter reinigingssysteem waarmee u in een handomdraai de filters van uw jacuzzi, whirlpool of hot tub perfect reinigt. Terwijl u tegelijkertijd honderden euro’s bespaart op de aanschaf van nieuwe filters.

  • Te gebruiken voor filters met een binnen diameter tussen de 30 en 80mm
  • Te gebruiken voor filters met een buiten diameter tot 350mm
  • Te gebruiken voor filters met een maximale hoogte van 360mm

  Zie hier ons uitgebreide filterprogramma.

  Normale prijs: € 148,00

  Special Price € 114,50

 • Pool Blaster SpaVac

  De enige stofzuiger in de wereld die speciaal is ontworpen voor het schoonmaken van Hottubs en Spa baden

  De Pool Blaster SpaVac stofzuiger is een spa reiniger op batterijen, ontworpen als lichtgewicht en gegemakkelijk gebruik in het achterhoofd. De SpaVac is onafhankelijk van slangen of koorden, het is een zelfstandige reiniger die als stofzuiger fungeert om bladeren, gras, zand en slib van spa vloeren en trappen te verwijderen. Gemaakt voor 60 minuten gebruikstijd en een grondige reiniging. De SpaVac omvat een geïntegreerde opvangbak met een herbruikbare filter en is voorzien van een telescopische stang voor het schoonmaken van moeilijk te bereiken gebieden. Batterijen zijn inbegrepen.

  € 64,00

  Niet op voorraad

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk