Spa reiniging

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

 • Spa dompelpomp

  Deze kunststof spa dompelpomp is uitermate geschikt voor het leegpompen van uw spa. De spa pomp is voorzien van een in hoogte verstelbare vlotterschakelaar en 7 meter slang.

  € 99,95
 • HOTTUB - Spa Clean up

  Spa Clean up reinigt uw spabad grondig tegen hardnekkig vuil!
  Clean up is milieuvriendelijk en verwijdert alle verontreinigingen volledig uit uw spabad

  Perfect voor:
  totaal reinigen van uw spabad tijdens de jaarlijkse schoonmaak na de 4 waterwisselingen.

  Spa Clean is ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spabad of als u overschakelt op een nieuw waterbehandelingsmiddel.

  Normale prijs: € 45,75

  Special Price € 34,50

 • HOTTUB - Spa Clean Tablet

  Het met prijzen onderscheiden product, Spa Clean van AquaFinesse reinigt uw spabad grondig van binnenuit!
  Spa Clean is milieuvriendelijk en verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spabad, de leidingen en de bijbehorende uitrusting.

  Perfect voor:
  het dieptereinigen van het interieur en het leidingwerk van uw spabad tijdens de driemaandelijkse verversing van het water. Bovendien is Spa Clean ook ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spabad of als u overschakelt van traditionele ontsmettingsmiddelen op AquaFinesse.

  € 14,50
 • HOTTUB - Filter Cleaner

  Om zo veel mogelijk plezier te beleven aan uw hottub met AquaFinesse is het essentieel dat u de filters schoon houdt. Daarom adviseren wij om de filters minimaal één keer per week te reinigen. Om u daarbij te helpen hebben wij van AquaFinesse een snelwerkende, milieuvriendelijke bruistablet ontwikkeld zodat uw filter in een optimale conditie blijft.

  In tegenstelling tot conventionele filterreinigingsmethoden waarbij het filter een lange 24 uur moet weken, bruisen de AquaFinesse tabletten uw filters in slechts een uur schoon!
  Belangrijk: Goede waterkwaliteit is afhankelijk van een schoon filter.
  Elke pot bevat 20 apart verpakte filterreinigingstabletten.

  € 24,00
 • Estelle DCS filterreiniger

  Maakt uw filter schoon in een handomdraai.

  Steeds meer mensen genieten van een whirlpool of hot tub. Voor optimaal plezier is het belangrijk dat u de filters regelmatig schoonmaakt. Dat is echter een vieze, omslachtige en tijdrovend klus, waarbij u uren in de weer bent met de tuinslang of een hogedrukspuit en chemicaliën. Gelukkig is er nu Estelle, een uniek, gepatenteerd filter reinigingssysteem waarmee u in een handomdraai de filters van uw jacuzzi, whirlpool of hot tub perfect reinigt. Terwijl u tegelijkertijd honderden euro’s bespaart op de aanschaf van nieuwe filters.

  • Te gebruiken voor filters met een binnen diameter tussen de 30 en 80mm
  • Te gebruiken voor filters met een buiten diameter tot 350mm
  • Te gebruiken voor filters met een maximale hoogte van 360mm

  Zie hier ons uitgebreide filterprogramma.

  Normale prijs: € 148,00

  Special Price € 114,50

 • Filter Flosser

  De Filter Flosser is een snelle en makkelijk te gebruiken hulpmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van cartridge filters van alle types en toepassingen. Het unieke ontwerp past op een standaard tuinslang en bespaart 50% van de tijd en het water. Het gebogen mondstuk ontwerp zorgt voor een krachtige geconvergeerd spuitpatroon die snel, grondig en diep tussen de plooien reinigt.

  € 37,00
 • HOTTUB - Perfect Jet

  Handmatige filtercartridgereiniger

  Eén van de AquaFinesse producten die u helpt bij het eenvoudiger reinigen van uw filter is de Perfect Jet. Eenvoudig aan te sluiten op uw Gardena tuinslang.

  Het reinigen van uw filter was nog nooit zo eenvoudig.

  € 29,00
 • Spa Blaster 1000 Filter reiniger

  De automatische filter reiniger draait automatisch uw spa filter rond terwijl er krachtige waterjets de filter schoon spuiten. Door de horizontale ligging valt het vuil er gemakkelijk uit. De Spa Blaster is geheel automatisch (geen elektriciteit nodig). De Spa Blaster is zeer gemakkelijk aan te sluiten op uw watersysteem door middel van een Gardenakoppeling. Na een paar minuten is uw filter weer schoon.

  € 135,95
 • Pool Blaster SpaVac

  De enige stofzuiger in de wereld die speciaal is ontworpen voor het schoonmaken van Hottubs en Spa baden

  De Pool Blaster SpaVac stofzuiger is een spa reiniger op batterijen, ontworpen als lichtgewicht en gegemakkelijk gebruik in het achterhoofd. De SpaVac is onafhankelijk van slangen of koorden, het is een zelfstandige reiniger die als stofzuiger fungeert om bladeren, gras, zand en slib van spa vloeren en trappen te verwijderen. Gemaakt voor 60 minuten gebruikstijd en een grondige reiniging. De SpaVac omvat een geïntegreerde opvangbak met een herbruikbare filter en is voorzien van een telescopische stang voor het schoonmaken van moeilijk te bereiken gebieden. Batterijen zijn inbegrepen.

  € 64,00

  Niet op voorraad

 • Intex Handstofzuiger

  Handige oplaadbare Handstofzuiger t.b.v. de Intex PureSpa

  Het schoonmaken en onderhouden van uw spa is erg belangrijk. Om bacteriën in uw jacuzzi te voorkomen dient u elke dag het water schoon te maken.
  Met deze eenvoudige maar zeer handige oplaadbare Intex Handstofzuiger verwijdert u het zand en vuil gemakkelijk uit uw Intex PureSpa.

  • ingebouwde oplaadbare batterijen (50 min opladen) via USB aansluiting
  • Geschikt voor alle Intex Pure Spa modellen en opblaas- & opzetzwembaden tot 549 centimeter.
  • lichtgewicht telescopische aluminum steel van 2.39 m
  • Inclusief 2 verschillende borstels
  • De Intex Handstofzuiger wordt automatisch uitgeschakeld wanneer er geen water meer wordt gedetecteerd
  • USB kabel, maar zonder verbindingsstuk naar 220V
  • IPX8 waterdicht gecertificeerde schakelaar voor veilig gebruik
  € 99,99
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Merken

 1. Villeroy & Boch spa's
 2. Wellis spa's
 3. MyLine spa's
 4. Signature spa's
 5. Cyclone spa's
 6. Designer spa's
 7. Infinity swimspas
 8. Nobel sauna
 9. Darlly filters
 10. Intex
Webshop keurmerk