Spa reiniging

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

 • Spa dompelpomp

  Deze kunststof spa dompelpomp is uitermate geschikt voor het leegpompen van uw spa. De spa pomp is voorzien van een in hoogte verstelbare vlotterschakelaar en 7 meter slang.

  € 99,95
 • HOTTUB - Spa Clean up

  Spa Clean up reinigt uw spabad grondig tegen hardnekkig vuil!
  Clean up is milieuvriendelijk en verwijdert alle verontreinigingen volledig uit uw spabad

  Perfect voor:
  totaal reinigen van uw spabad tijdens de jaarlijkse schoonmaak na de 4 waterwisselingen.

  Spa Clean is ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spabad of als u overschakelt op een nieuw waterbehandelingsmiddel.

  Normale prijs: € 45,75

  Special Price € 34,50

 • Kokido bodemzuiger

  De Boreal oplaadbare spa waterstofzuiger is speciaal ontwikkeld voor spa’s en kleine zwembaden. Geschikt voor waterdiepte tot 2 m. De waterstofzuiger zuigt vuil op onder water en is voorzien van een oplaadbare batterij. Deze batterij is een lithium-ionbatterij met lange levensduur en goede prestaties. Het LED-oplaadlampje geeft aan als de batterij opgeladen is. Let op: vanaf begin 2021 weer leverbaar.

  € 75,50
 • Kokido handmatige spa-wandstofzuiger

  De Kokido handmatige spa-wandstofzuiger is ideaal voor het schoonmaken van spa's. De handmatig geactiveerde reiniger zuigt afval op in een gemakkelijk te verwijderen filterkooi. Het transparante omhulsel rond de filterkooi maakt het mogelijk om te zien wanneer deze vol raakt. Deze spa-wandstofzuiger is ook geschikt voor kleine, zachte bovengrondse zwembaden die niet zijn uitgerust met een filtersysteem. Zeer geschikt om klein vuil uit traditionele zwembaden te verwijderen.  

  € 29,50
 • HOTTUB - Spa Clean Tablet

  Het met prijzen onderscheiden product, Spa Clean van AquaFinesse reinigt uw spabad grondig van binnenuit!
  Spa Clean is milieuvriendelijk en verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spabad, de leidingen en de bijbehorende uitrusting.

  Perfect voor:
  het dieptereinigen van het interieur en het leidingwerk van uw spabad tijdens de driemaandelijkse verversing van het water. Bovendien is Spa Clean ook ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spabad of als u overschakelt van traditionele ontsmettingsmiddelen op AquaFinesse.

  € 14,50
 • HOTTUB - Filter Cleaner

  Om zo veel mogelijk plezier te beleven aan uw hottub met AquaFinesse is het essentieel dat u de filters schoon houdt. Daarom adviseren wij om de filters minimaal één keer per week te reinigen. Om u daarbij te helpen hebben wij van AquaFinesse een snelwerkende, milieuvriendelijke bruistablet ontwikkeld zodat uw filter in een optimale conditie blijft.

  In tegenstelling tot conventionele filterreinigingsmethoden waarbij het filter een lange 24 uur moet weken, bruisen de AquaFinesse tabletten uw filters in slechts een uur schoon!
  Belangrijk: Goede waterkwaliteit is afhankelijk van een schoon filter.
  Elke pot bevat 20 apart verpakte filterreinigingstabletten.

  € 24,00
 • Estelle DCS filterreiniger

  Maakt uw filter schoon in een handomdraai.

  Steeds meer mensen genieten van een whirlpool of hot tub. Voor optimaal plezier is het belangrijk dat u de filters regelmatig schoonmaakt. Dat is echter een vieze, omslachtige en tijdrovend klus, waarbij u uren in de weer bent met de tuinslang of een hogedrukspuit en chemicaliën. Gelukkig is er nu Estelle, een uniek, gepatenteerd filter reinigingssysteem waarmee u in een handomdraai de filters van uw jacuzzi, whirlpool of hot tub perfect reinigt. Terwijl u tegelijkertijd honderden euro’s bespaart op de aanschaf van nieuwe filters.

  • Te gebruiken voor filters met een binnen diameter tussen de 30 en 80mm
  • Te gebruiken voor filters met een buiten diameter tot 350mm
  • Te gebruiken voor filters met een maximale hoogte van 360mm

  Zie hier ons uitgebreide filterprogramma.

  Normale prijs: € 148,00

  Special Price € 114,50

 • Filter Flosser

  De Filter Flosser is een snelle en makkelijk te gebruiken hulpmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van cartridge filters van alle types en toepassingen. Het unieke ontwerp past op een standaard tuinslang en bespaart 50% van de tijd en het water. Het gebogen mondstuk ontwerp zorgt voor een krachtige geconvergeerd spuitpatroon die snel, grondig en diep tussen de plooien reinigt.

  € 37,00
 • HOTTUB - Perfect Jet

  Handmatige filtercartridgereiniger

  Eén van de AquaFinesse producten die u helpt bij het eenvoudiger reinigen van uw filter is de Perfect Jet. Eenvoudig aan te sluiten op uw Gardena tuinslang.

  Het reinigen van uw filter was nog nooit zo eenvoudig.

  € 29,00
 • Spa Blaster 1000 Filter reiniger

  De automatische filter reiniger draait automatisch uw spa filter rond terwijl er krachtige waterjets de filter schoon spuiten. Door de horizontale ligging valt het vuil er gemakkelijk uit. De Spa Blaster is geheel automatisch (geen elektriciteit nodig). De Spa Blaster is zeer gemakkelijk aan te sluiten op uw watersysteem door middel van een Gardenakoppeling. Na een paar minuten is uw filter weer schoon.

  € 195,95
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk