Wateronderhoud

Artikelen 1 tot 10 van 65 in totaal

 • AquaFinesse® Inflatable Spa Water Care Kit with sanitzing granlar

  AquaFinesse® Inflatable Spa Water Care Kit with sanitzing is een complete waterbehandeling set speciaal voor opblaasbare spa's.
  Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon, helder en geurvrij water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hottub zachter door de kalk uit de apparatuur van de motorunit van de opblaasbare spa te verwijderen.

  Elke set bevat:
  1 x 2 liter flessen AquaFinesse oplossing, 1 dispenser voor langzame afgifte, 2 pak flaccons ontsmettingstabletten, 1 maatbeker en een gebruikershandleiding.
  Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw spabad.

  € 69,00
 • AquaFinesse Pool bucket

  Het onderhoud van een zwembad kan gecompliceerd zijn. Het balanceren van de pH-waarde, de alkaliniteit en het chloorgehalte is voor de meeste eigenaars van een zwembad een lastig karwei.

  Met één simpele wekelijkse behandeling zorgt AquaFinesse POOL voor:
  Kristalhelder, schoon water
  Een zachte behandeling, zelfs voor de meest gevoelige huid
  Nooit meer slijmerige wanden (biofilm) of kalkafzetting
  Gebruik van benodigde chemicaliën tot wel 70% lager.

  De pure water ervaring
  AquaFinesse POOL kan in combinatie met chloor, broom of andere waterbehandeling middelen worden gebruikt. Geschikt voor alle typen zwembaden en filters.
  Voordelen van AquaFinesse Pool

  Slechts een wekelijkse behandeling met de gepatenteerde milieuvriendelijke formule voldoet.
  De biofilmlaag wordt vernietigd en opgevangen in de filter en bouwt zich niet opnieuw op, hierdoor is een minimale hoeveelheid chloor nodig. Ook kalkafzetting neemt af.


  Wat zit er in de AquaFinesse Pool Puck 30 startset?

  30 tabletten (1 tablet per week per 20.000 liter water)

  1 chloordrijver

   

  € 69,95
 • AquaFinesse The Dead Sea Experience

  NIEUW!!! Ervaar de dode zee mineralen

  AquaFinesse Dode Zeezout biedt veel voordelen boven het gebruik van meer traditionele zwembadzouten. Toevoeging van soms dure en schadelijke middelen wordt hierdoor overbodig. Het opgenomen Dode Zeezout is een natuurproduct, waardoor het badwater mild is voor uw huid en ogen.

  Handleiding

  € 149,00
 • AquaFinesse HOTTUB - Pool Puck (Swimspa)

  Speciale versie van de AquaFinesse Hot Tub Watercare Box voor zwemspa's.

  Iedereen weet dat het water moet worden ontsmet om de bacteriën erin te vernietigen, maar mag dat ook ten koste gaan van de gezondheid van hen die ons dierbaar zijn of ten koste van onze kwetsbare natuur? Het gebruik van conventionele chemicaliën zoals chloor of broom in uw spabad veroorzaakt sterk ruikend water dat bovendien negatieve bijwerkingen heeft voor uw huid, ogen en ademhaling en zelfs uw bad kan beschadigen. Daarbij komt de narigheid dat u meerdere keren per dag metingen moet doen en eventueel de waarden moet aanpassen. En zelfs na al die moeite.............

  Is uw swimspa echt zo schoon als u denkt?

  Nee! Om te begrijpen waarom dat zo is, moet u eerst de ware oorzaak kennen van de vorming van kolonies van bacteriën, een industrieel geheim over een vieze, slijmerige substantie die zich onzichtbaar verschuilt op oppervlakken en in leidingen van uw spabad en wordt aangeduid met biofilm! Al vele jaren weten wetenschappers dat bacteriën om te kunnen gedijen een laag slijm vormen die dient als bescherming, voedingsbodem en broedplaats. Deze laag slijm wordt na verloop van tijd steeds dikker waardoor ernstige bijkomende problemen ontstaan. Zelfs hoge doseringen chloor of broom zijn dan alleen in staat om de bacteriën in de buitenste laag van de biofilm te doden waardoor de bacteriën dieper in de biofilm zich ongestoord verder kunnen vermeerderen.

  € 169,00
 • AquaFinesse® Switch Kit Hot tub en Spa Water Care Box

  AquaFinesse® Switch Kit Hot tub en Spa Water Care Box voor uw (opblaasbare) spa

  Om u de gemakkelijke en fijne werking van AquaFinesse te laten ontdekken hebben wij een Water Care Switch Kit samengesteld. Stap nu over.

  € 49,95
 • Aquafinesse HOTTUB - Water care box

  De AquaFinesse Hottub waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling.
  Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon, helder en geurvrij water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hottub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hottub te verwijderen.

  Elke set bevat:
  2 x 2 liter flessen AquaFinesse oplossing, 1 dispenser voor langzame afgifte, 1 pak ontsmettingstabletten (trichloor), 1 flexibele maatbeker en een gebruikershandleiding.
  Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw spabad.

  *Als de chloortabletten (trichloor) niet geschikt zijn voor uw spabad, dan kunnen wij ook AquaFinesse met chloorgranulaat (dichloor) en een maatlepel leveren in plaats van een dispenser voor langzame afgifte. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant van uw bad.

  € 119,00
 • Spa Cover Shine

  Cover reiniger en conditioner

  Spa Cover Shine is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en beschermen van uw cover. Geeft een mooie glans aan alle vinyl oppervlaktes. Spa Cover Shine voorziet uw cover van een beschermende laag om kleurvervaging tegen te gaan.

  € 18,90
 • Spa Outside Clean

  Spa uitwendige reiniger

  De Spa Outside Clean is een professionele plastic-reiniger om de buitenkant van uw spa bad te reinigen.

  € 7,95
 • Spa Polish

  Spa oppervlakte reiniger en conditioner

  Spa Polish is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en het poetsen van de kuip van uw spa bad.  Dit product beschermt uw spa bad tegen chemicaliën. Spa Polish beschermt tegen oxidatie. Dit middel kan ook gebruikt worden voor het onderhoud van baden vervaardigd van acryl.

   

  € 15,95
 • Spa Citrus Cleaner

  Universeel schoonmaakmiddel

  Spa Citrus Cleaner bevat de natuurlijke schoonmaak kracht van citrus en is geschikt voor alle plastic oppervlaktes van spa baden.

  € 13,95
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk