Wateronderhoud

Artikelen 1 tot 10 van 67 in totaal

 • AquaFinesse Pool bucket

  Het onderhoud van een zwembad kan gecompliceerd zijn. Het balanceren van de pH-waarde, de alkaliniteit en het chloorgehalte is voor de meeste eigenaars van een zwembad een lastig karwei.

  Met één simpele wekelijkse behandeling zorgt AquaFinesse POOL voor:
  Kristalhelder, schoon water
  Een zachte behandeling, zelfs voor de meest gevoelige huid
  Nooit meer slijmerige wanden (biofilm) of kalkafzetting
  Gebruik van benodigde chemicaliën tot wel 70% lager.

  De pure water ervaring
  AquaFinesse POOL kan in combinatie met chloor, broom of andere waterbehandeling middelen worden gebruikt. Geschikt voor alle typen zwembaden en filters.
  Voordelen van AquaFinesse Pool

  Slechts een wekelijkse behandeling met de gepatenteerde milieuvriendelijke formule voldoet.
  De biofilmlaag wordt vernietigd en opgevangen in de filter en bouwt zich niet opnieuw op, hierdoor is een minimale hoeveelheid chloor nodig. Ook kalkafzetting neemt af.


  Wat zit er in de AquaFinesse Pool Puck 30 startset?

  30 tabletten (1 tablet per week per 20.000 liter water)

  1 chloordrijver

   

  € 69,95
 • Spa Cover Shine

  Cover reiniger en conditioner

  Spa Cover Shine is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en beschermen van uw cover. Geeft een mooie glans aan alle vinyl oppervlaktes. Spa Cover Shine voorziet uw cover van een beschermende laag om kleurvervaging tegen te gaan.

  € 7,95
 • Spa Outside Clean

  Spa uitwendige reiniger

  De Spa Outside Clean is een professionele plastic-reiniger om de buitenkant van uw spa bad te reinigen.

  € 7,95
 • Spa Polish

  Spa oppervlakte reiniger en conditioner

  Spa Polish is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en het poetsen van de kuip van uw spa bad.  Dit product beschermt uw spa bad tegen chemicaliën. Spa Polish beschermt tegen oxidatie. Dit middel kan ook gebruikt worden voor het onderhoud van baden vervaardigd van acryl.

   

  € 15,95
 • Spa Citrus Cleaner

  Universeel schoonmaakmiddel

  Spa Citrus Cleaner bevat de natuurlijke schoonmaak kracht van citrus en is geschikt voor alle plastic oppervlaktes van spa baden.

  € 13,95
 • Spa Spons

  Schoonmaakspons

  De Spa Spons heeft twee herbruikbare zijden die snel en veilig vuil van tegels, vinyl, fiberglas en andere oppervlakten van spa baden veegt. Zowel te gebruiken met als zonder vloeibare schoonmaakmiddelen. De Spa Spons is ideaal voor het aanbrengen van onderhoudsproducten van uw spa bad. Eén zijde van de spons is bijzonder effectief voor het verwijderen van de aanslaglijn van spa- en zwembaden.

  € 8,90
 • Spa Duck

  Drijvende absorberende spons

  De Spa Duck voorkomt het vormen van een aanslaglijn in uw spa bad. Hierdoor hoeft u de acryl kuip van uw spa bad niet meer te scrubben. De Spa Duck kan tot 40 keer zijn gewicht absorberen door de opname van oliën, vuil, lotions en cosmetica. Vermindert de hoeveelheid vuil in uw bad waardoor uw filter minder snel verstopt zal raken.  

  € 4,95
 • Spa Pre-Filter

  Spa Pre-Filter

  De Spa Pre-Filter is een voorfilter die veelvoorkomende waterverontreinigingen verwijdert voordat deze de spa binnengaan. Met de steeds toenemende hoeveelheid verontreinigingen die worden aangetroffen in huishoudelijk leidingwater, is het voordelig om het water te filteren bij het vullen van het zwembad of de spa.

  De Spa Pre-Filter verwijdert 90% van verontreinigingen, waaronder vaste stoffen, vuil sedimenten, roest, ijzer, koper en andere harde minerale afzettingen die krassen op het oppervlak van uw spa kunnen veroorzaken en vlekken kunnen verminderen.

  De Spa-Pre-Filter voldoet aan de Amerikaanse Food and Drug Administration-normen en is door de National Science Foundation gecertificeerd. Bevestig het Spa-voorfilter eenvoudig aan het einde van een tuinslang en begin te vullen, het is zo simpel als dat.

  Door de hoeveelheid verontreinigingen in het water te verminderen voordat ze het zwembad of de spa binnenkomen, wordt de hoeveelheid chemicaliën die nodig is om de perfecte watercondities te creëren, ook verminderd. Het gebruik van het voorfilter verlengt ook de levensduur van uw filterpatroon. Door het verminderen van harde minerale afzettingen uit het water is het gemakkelijker om het water vanaf het begin chemisch te balanceren en zijn minder chemicaliën nodig.

  € 9,50
 • Spa Pure Fill

  Spa Pure Fill

  Spa Pure Fill verwijdert calcium uit leidingwater voordat dit uw spa bad binnenkomt. Hierdoor heeft u niet meer te maken met hard water in uw spa bad. Het gebruik van de Spa Pure Fill is als het vullen van uw spa met puur natuurlijk gebotteld water! De Spa Pure Fill voorfilter maakt gebruik van ionenwisselaarsharsen in het filtersysteem om calcium en magnesium te transformeren in natrium door middel van ionenwisseling. Na dit proces heeft uw water dezelfde kwaliteit als mineraalwater. Dit proces verwijdert het calcium en magnesium uit de waterbron en laat de kalkaanslag achter in het gefilterde water. Hierdoor kan het zich niet hechten aan apparatuur of oppervlakten.

  Het voorfilteren van kalkaanslag is heel nuttig omdat afzettingen van kalkaanslag zeer schadelijk zijn voor het oppervlak en voor de interne werking van de spa en vaak oncomfortabel is voor de bader. De Spa Pure Fill is een herbruikbare filter. Om zijn effectiviteit te behouden, dient u het filtervermogen te verversen door zoutoplossing (verdund zout water) in de cartridge toe te voegen. Vooral effectief in gebieden met hard water. De Spa Pure Fill kan worden gebruikt met alle conventionele waterbehandelingen.

  Niets is eenvoudiger dan de Spa Pure Fill op het uiteinde van een tuinslang aan te sluiten en het calcium uit het water te filteren wanneer het door de filter gaat tijdens het vullen van de spa. De Spa Pure Fill is effectief voor maximaal 6 fills (gemiddeld 250 gallons per vulling) voor een maximum van 2 jaar. Het gebruik van de Spa Pure Fill is niet hetzelfde als het gebruik van een waterontharder. Deze voorfilter de-ioniseert het calcium en maakt het onschadelijk voor uw systeem.

  • Geen kalkachtige of schilferige afzettingen in het bubbelbad.
  • Geen schadelijke kalk meer om de filterpatroon te verstoppen.
  • Geen kalkaanslag meer om het verwarmingselement te beschadigen.
  • Lagere kosten voor waterverzachtende chemicaliën.
  € 32,50
 • Cycloon Filter Cleaner

  Filterreiniger met reservoir voor reinigingsvloeistof

  De Cycloon Filter Cleaner is opnieuw ontworpen en is nu voorzien van een reservoir voor de reinigingsvloeistof. Deze filterreiniger is voorzien van langere borstels om dieper in de plooien te kunnen reinigen.

  Regelmatig gebruik van de nieuwe Cycloon Filter Cleaner maakt filterreiniging in minder tijd mogelijk en verlengt de levensduur van het filterpatroon door de behandelde filterpatroon in de oorspronkelijke staat te herstellen.

  De Darlly Cyclone filterreiniger is een baanbrekend zwembad- en spa filtercartridge reinigingsapparaat dat ergonomisch is ontworpen door Darlly. Deze filterreiniger is nauwkeurig ontworpen om lang mee te gaan, gebruikmakend van de hoogste kwaliteit materialen, samen met topkwaliteit borstelharen. De Darlly Cyclone filterreiniger zal de filterreinigingstijd verkorten en zorgen voor een veel schoner filter, omdat er veel meer vuil en vet wordt verwijderd dan met traditionele reinigingsapparaten. De borstelharen van de borstels zijn ontworpen om taai en toch voorzichtig te zijn voor het filtratiesysteem.

  Dit is het eerste apparaat op de markt dat borstels gebruikt in combinatie met krachtige waterstralen, waardoor de 'brush and flush'-actie niet alleen zorgt voor moeiteloze, maar ook voor intensieve filterreiniging, diep in de patroonplooien. Tevens is de Cycloon Filter Cleaner beter voor het milieu omdat er minder water wordt gebruikt.

  € 35,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk