Spa covers

Artikelen 11 tot 14 van 14 in totaal

Bespaar op energiekosten?

De juiste cover op maat (anders dan een fabriekscover) gemaakt, biedt altijd de beste isolatie. Is uw cover te zwaar om vast te pakken, volgezogen met vocht en met schimmel als gevolg? Dat is slecht voor uw gezondheid, levert bovendien veel warmteverlies op. Bespaar enkele honderden Euro’s aan energiekosten. (deze besparing is gebaseerd op gemiddelde verbruikscijfers). Vervang dan nu uw spa cover en bestel deze snel en eenvoudig met een paar klikken via onze webshop……..

Spa Industries Europe levert in Europa geproduceerde  isolatie covers, samengesteld uit hoogwaardige Duitse materialen. Degelijke kwaliteit van hoog niveau voor jarenlang zorgeloos plezier.

Met ons “Click en Go” systeem bestelt u eenvoudig, snel en gemakkelijk een professionele isolatie cover voor uw spa met keuze uit 6 kleuren. Met een paar klikken bepaalt u de gewenste rokhoogte, bevestigingsbandjes en handvatten en geeft u de juiste maatvoering aan. Binnen enkele weken is uw hoogwaardige kwaliteitscover gereed.

Kiest u liever voor een perfect fit garantie?  Dan komen wij graag bij u thuis. In dat geval nemen wij de exacte maatvoering voor u op en bespreken wij het gewenste model en uitvoering.

Heeft u vragen over uw spa cover, neem dan contact met ons op, of bel ons op +31(0)180-849069.

 • Grijze beschermhoes

  Grijze beschermhoes ter bescherming van uw spa en spa cover.

  € 175,00
 • PremiumLine Swimspa cover

  PremiumLine Swimspa cover

  U wilt een swimspa cover in 6 losse delen, of een dubbele voor het jacuzzi gedeelte en 4 lossen delen voor over het zwemgedeelte, het kan allemaal.

  Heeft u vragen bel ons dan op +31(0)180-849069. Wij kunnen voor elke spa en swimspa een cover naar wens produceren.

 • Swimspa rolcover

  Unieke rolcover voor swimspas

   De eerste swimspa cover die eenvoudig door 1 persoon kan worden geopend en gesloten Voor elke swimspa verkrijgbaar en leverbaar in de kleur antraciet grijs Wordt u ook zo moe van het vervangen van uw swimspa cover als gevolg van scheuren, volgezogen en ingezakte coverdelen? Dan is deze unieke rolcover voor u de uitkomst. Een lichtgewicht antraciet grijze PVC opvouwbaar roll-up cover geïsoleerd met sluiting. Onze rolcover neemt geen water op, kent geen gewichtstoename en de koepelvorm houdt regen en vuil tegen en zal niet inzakken of scheuren ten gevolge van sneeuwval.

  Normale prijs: € 3.250,00

  Special Price € 2.665,00

 • Swimspa rolldeck

  Automatisch bedienbaar roll-deck isolatiecover voor swimspa's, spa's en zwembaden

   Spa Industries Europe, toonaangevend op het gebied van spa en zwemspa-afdekkingen levert rolldecks voor zwemspa's en jacuzzi's. Een elektrische zwembadafdekking biedt veiligheid, efficiënt ruimtegebruik van de beschikbare ruimte in de tuin en nagenoeg geen onderhoud. De isolerende eigenschappen zijn optimaal en het zwemwater blijft schoon. De bediening verloopt volledig automatisch en open en sluit zich in een handomdraai. Ook in winterse omstandigheden te gebruiken door een optioneel te kiezen heattracing systeem. Het dek wordt gelift en verschuift over de lengte en/of breedte afhankelijk van de gekozen uitvoering.

    Spa Industries Europe adviseert en levert Rolldeck.

  € 16.500,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk