Jacuzzi's / Spa's

Artikelen 1 tot 10 van 37 in totaal

Met veel passie, inlevingsvermogen en een heldere, vernieuwende visie ontwikkelt, produceert en importeert Spa Industries Europe spa’s in het top- en exclusief middensegment. Hydrospa’s die men ervaart zoals zij eruit zien, volmaakt met onvergelijkbare en originele details. Een hoog afwerkingsniveau en vormgeving. Voorzien van gepatenteerde innovaties, die de spa veilig, gerieflijker, hygiënischer maken met een lange levensduur.

Kortom: een duurzame spa, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi..........
Er is al een energiezuinige spa vanaf € 4.000,-.

 • Wellis Fjord Indoor

  Het Wellis Fjord dompelbad is speciaal ontworpen met koudetherapie in gedachten. Het brengt verlichting en verfrissing na een vermoeiende training of na de sauna.

  € 6.200,00
 • Wellis Rio Grande Turbine swimspa

  Duik of spring erin en zwemmen en bubbelen maar. Een dual-zone turbine aangedreven swimspa..

  Bent u op zoek naar een dual-zone zwemspa met gescheiden temperatuur geregelde zone's? De Rio Grande is uitgevoerd met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving en een heerlijke massage spa ineen! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Rio Grande turbine dual-zone zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine een brede en gelijkmatige boven- en onderstroming op het hele lichaam. De Wellis Rio Grande Turbine dual-zone swimspa heeft een lengte van 5,87 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter. dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  € 31.999,00
 • Wellis Amazonas Turbine swimspa

  Duik erin en zwemmen maar, de wilde rivier bij huis, zoals alleen de natuur het biedt..

  Bent u op zoek naar een zweminstallatie met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving? Spa Industries Europe brengt met Hydrostar Duitsland de kracht van de natuur bij u thuis! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Danube turbine zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine geen geconcentreerde straal met onaangename puntbelastingen op hoofd of schouders. De brede en gelijkmatige boven- en onderstroming heeft uitwerking op het hele lichaam. De Wellis Danube Turbine swimspa heeft een lengte van 5,46 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter, dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  € 26.999,00
 • Wellis Explorer Deluxe

  Deze 2 persoons spa beschikt over 38 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 8.740,00
 • Wellis Explorer Premium

  Deze 2 persoons spa beschikt over 38 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 11.600,00
 • Wellis Discovery Deluxe

  Deze 5 persoons spa beschikt over 61 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 13.120,00
 • Wellis Discovery Premium

  Deze 5 persoons spa beschikt over 61 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 16.900,00
 • Wellis Voyager Deluxe

  Deze 5 persoons spa beschikt over 73 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 17.340,00
 • Wellis Voyager Premium

  Deze 5 persoons spa beschikt over 73 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 21.640,00
 • Wellis Zonza Premium

  De Zonza Premiumis een fantastische compacte spa serie. Met 55 jets en twee 2HP massagepompen levert het grote prestaties.

  € 11.740,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk