Met veel passie, inlevingsvermogen en een heldere, vernieuwende visie ontwikkelt, produceert en importeert Spa Industries Europe spa’s in het top- en exclusief middensegment. Hydrospa’s die men ervaart zoals zij eruit zien, volmaakt met onvergelijkbare en originele details. Een hoog afwerkingsniveau en vormgeving. Voorzien van gepatenteerde innovaties, die de spa veilig, gerieflijker, hygiënischer maken met een lange levensduur.

Kortom: een duurzame spa, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi..........
Er is al een energiezuinige spa vanaf € 4.000,-.

 • Wellis Discovery Premium

  Deze 5 persoons spa beschikt over 61 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 16.900,00
 • Wellis Rio Grande Turbine swimspa

  Duik of spring erin en zwemmen en bubbelen maar. Een dual-zone turbine aangedreven swimspa..

  Bent u op zoek naar een dual-zone zwemspa met gescheiden temperatuur geregelde zone's? De Rio Grande is uitgevoerd met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving en een heerlijke massage spa ineen! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Rio Grande turbine dual-zone zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine een brede en gelijkmatige boven- en onderstroming op het hele lichaam. De Wellis Rio Grande Turbine dual-zone swimspa heeft een lengte van 5,87 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter. dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  Normale prijs: € 34.900,00

  Special Price € 29.900,00

 • Wellis Discovery Deluxe

  Deze 5 persoons spa beschikt over 61 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 13.120,00
 • Wellis Palermo Premium

  Geniet van een volledige massage ervaring in de drie massagestoelen van de Palermo Premium spa. Met haar riante ligplaats en 57 krachtige jets biedt de Palermo een volledige top tot teen massage.

  € 13.880,00
 • Wellis Palermo Deluxe

  De Palermo Deluxe is een bijzonder complete en ruime middelgrote spa. De twee ligplaatsen en drie zitplaatsen bieden accommodatie voor 5 volwassenen. De spa beschikt over twee krachtige massagepompen.

  Normale prijs: € 10.520,00

  Special Price € 7.990,00

 • Wellis Rio 218

  Deze ronde spa met een diameter van 218 centimeter is gebouwd met 22 waterstralen en biedt een volledige rugmassage voor 5 personen.

  Normale prijs: € 6.860,00

  Special Price € 6.300,00

 • Wellis Elbrus Deluxe

  Een UV-C water desinfectie systeem, WPC frame en aromatherapie. Deze extra's worden geleverd op de Elbrus Deluxe spa in vergelijking met de Start-versie. Net als elke andere Wellis spa is ook deze spa gemaakt van premium categorie materialen: antibacterieel acryl kuip, Poli-Max polyurethaanschuim versterkte en geïsoleerde kuipwand, vacuüm gegoten ABS bodemplaat en UV-bestendig geborsteld composieten zijpanelen.

  Normale prijs: € 11.480,00

  Special Price € 9.600,00

 • Wellis Rio Grande dual zone swimspa

  Verfrissend zwemmen en heerlijk relaxen ineen; dat kan in de Rio Grande zwemspa, het nieuwste product van Wellis. Een combinatie van een spa en een 6 meter lang en 1,5 meter diep gescheiden zwembad! Zelfs voor de verwende gebruiker een ongekende combinatie.

  Met het instelbare tegenstroom systeem zwemt u als in een echt zwembad. En vervolgens kunt u heerlijk ontspannen in de aparte massagespa met gescheiden temperatuursysteem. De spa omvat drie zitplaatsen en een ligplaats. 

  Normale prijs: € 29.900,00

  Special Price € 24.900,00

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk