Met veel passie, inlevingsvermogen en een heldere, vernieuwende visie ontwikkelt, produceert en importeert Spa Industries Europe spa’s in het top- en exclusief middensegment. Hydrospa’s die men ervaart zoals zij eruit zien, volmaakt met onvergelijkbare en originele details. Een hoog afwerkingsniveau en vormgeving. Voorzien van gepatenteerde innovaties, die de spa veilig, gerieflijker, hygiënischer maken met een lange levensduur.

Kortom: een duurzame spa, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi..........
Er is al een energiezuinige spa vanaf € 4.000,-.

 • Wellis Olympus Deluxe

  Deel de unieke ervaring met de meest exclusieve spa leverbaar. Deze 9 persoons spa beschikt over 100 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 21.120,00
 • Wellis Olympus Premium

  Deel de unieke ervaring met de meest exclusieve spa leverbaar. Deze 9 persoons spa beschikt over 100 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  Normale prijs: € 26.400,00

  Special Price € 19.950,00

 • Wellis Elbrus Deluxe

  Een UV-C water desinfectie systeem, WPC frame en aromatherapie. Deze extra's worden geleverd op de Elbrus Deluxe spa in vergelijking met de Start-versie. Net als elke andere Wellis spa is ook deze spa gemaakt van premium categorie materialen: antibacterieel acryl kuip, Poli-Max polyurethaanschuim versterkte en geïsoleerde kuipwand, vacuüm gegoten ABS bodemplaat en UV-bestendig geborsteld composieten zijpanelen.

  Normale prijs: € 11.480,00

  Special Price € 9.600,00

 • Wellis Elbrus 230

  De belangrijkste eigenschappen van deze spa kunnen worden bediend door de twee extra bedieningspanelen die met dit model zijn meegeleverd. De massage pompen kunnen dus worden bestuurd vanuit de zetels. Bij het PULSAR™ systeem kunt u kiezen uit 9 op maat gemaakte massageprogramma's in een van de stoelen. Het fantastische AQUASOUL™ geluidssysteem en de SmartPhone Wifi-toepassing bieden uitzonderlijk comfort an zijn allemaal opgenomen in de basisuitrusting van de Elbrus 230.

  Normale prijs: € 13.499,00

  Special Price € 10.999,00

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk