Met veel passie, inlevingsvermogen en een heldere, vernieuwende visie ontwikkelt, produceert en importeert Spa Industries Europe spa’s in het top- en exclusief middensegment. Hydrospa’s die men ervaart zoals zij eruit zien, volmaakt met onvergelijkbare en originele details. Een hoog afwerkingsniveau en vormgeving. Voorzien van gepatenteerde innovaties, die de spa veilig, gerieflijker, hygiënischer maken met een lange levensduur.

Kortom: een duurzame spa, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi..........
Er is al een energiezuinige spa vanaf € 4.000,-.

 • Wellis Zonza Premium

  De Zonza Premiumis een fantastische compacte spa serie. Met 55 jets en twee 2HP massagepompen levert het grote prestaties.

  € 11.740,00
 • Wellis Zonza Deluxe

  De Zonza Deluxe is een fantastische compacte spa serie. Met 55 jets en twee 2HP massagepompen levert het grote prestaties.

  € 8.566,00
 • MyLine Mars

  Deze compacte spa voor 3 personen past in de kleinste ruimtes en biedt u twee complete ligplaatsen met een “diepe zit”. Het exclusieve mySEAT™ design zorgt voor een perfecte pasvorm voor al haar gebruikers, die de diverse functies van de Mars spa tegelijkertijd kunnen bedienen. Met een hoogte van slechts 78 cm past de Mars met gemak door elke deur en is hierdoor eenvoudig te plaatsen op balkon, tuinkamer en/of penthouse.

  Normale prijs: € 5.990,00

  Special Price € 5.899,00

 • Wellis Manhattan Premium

  De Manhattan Premium spa is gemaakt van antibacteriële, UV bestendig acryl voor buitengebruik. Op de onderzijde van de kuip is een 30 mm thermische isolerende laag aangebracht.

  € 9.820,00
 • Wellis Manhattan Deluxe

  De Manhattan Deluxe is de meest aanbevolen uitvoering van deze fantastische compacte spa serie. Met 36 jets en twee 2HP massagepompen levert het grote prestaties.

  Normale prijs: € 8.140,00

  Special Price € 6.299,00

 • Wellis Amazonas swimspa

  Zwembad en massagespa in één! Dankzij een uniek instelbare tegenstroom systeem geniet u van een ultiem zwemavontuur. Amazonas garandeert u, familie én vrienden ontspanning of sportactiviteit naar keuze. Met zijn bijna 5 1/2 meter lengte biedt de Amazonas een complete wellness ervaring. Het bad telt drie cool down-massage plaatsen. Na een ontspannen of juist intensieve zwemsessie laat u zich meedrijven met de flow en neemt u plaats in één van deze cool down-massageplaatsen aan de overzijde. 

  Normale prijs: € 16.990,00

  Special Price € 14.990,00

 • Wellis Amazonas Power swimspa

  Deze extra krachtige versie van de Amazonas zwemspa brengt u in een zwemwalhalla van ongekend niveau. Drie krachtige instelbare Viper jet pompen, met de kracht van maar liefst 3 paarden! dagen u uit tot hoogst sportieve prestaties. Opzwepende muziek kan daarbij van pas komen. En dat is geen enkele probleem, dankzij het geïntegreerde 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem dat zich via Bluetooth eenvoudig laat verbinden met uw mobiele telefoon of een mediaspeler.

  Normale prijs: € 22.900,00

  Special Price € 19.900,00

 • Miami Generation IV
  The Miami has been designed to cater for the current trend in inner city and small block lifestyles as well as an intimate couples spa. With a full recliner hydrotherapy lounge and upright seating this compact portable spa affords amazing versatility.
  € 0,00

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk