Spa Industries Europe introduceert Xtreme Wellness™

Een reeks buitengewone massageproducten in ons wellness topsegment

De Xtreme Wellness™ productlijn van uiterst luxe massagesystemen is gebaseerd op hydromassage met een unieke, nieuwe combinatie van toegepaste effectieve massagetechnieken en massagetherapieën. Deze behandelmethodes maken deel uit van ons uiterst luxe sauna-, spa-, douche- en stoombadprogramma.

Het Xtreme Wellness™ programma is spectaculair, innovatief en onderscheidend door de therapeutische werkingen op, spierpijnen, gewricht en reumatische klachten, circulatiestoornissen, spanningen, slapeloosheid en huidziektes. Bovendien is er een keuzeprogramma die gewichtsbeperking en het plaatselijk afvallen ondersteunt. Optimaal zijn desinfectie, filtratie en fluisterstille water reiniging voor behoud van de waterhygiëne te kwalificeren. De multi-point chromatherapie op basis van wisselende kleuren (kleurentherapie) ondersteunt en versterkt de krachtige en ontspannende werking.

Dit totaalprogramma biedt u alle luxe wellness features en slimme gadgets die u zich maar kunt wensen: massage jets, tropische regendouche, waterval, kleurentherapie, relax stoombad, melodieklanken en meer.

Laat u verleiden........

 • Wellis Acapulco Freestanding

  De Acapulco Freestanding is een moderne compacte deck-level massage overflow spa die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst.

  Momenteel genieten overflow spa’s grote aandacht. Zo plaatsen wij overloopspa’s van Europese kwaliteit die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Spa Industries neemt namelijk graag het voortouw voor het technisch ontwerp met gevoel voor esthetiek en realisatie en: met oog voor verrassende en bijzondere details.

  Normale prijs: € 33.000,00

  Special Price € 29.700,00

 • Wellis Everest

  Deel de unieke ervaring met de meest exclusieve spa leverbaar. Deze 5 persoons spa beschikt over 88 water massage jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  Normale prijs: € 21.040,00

  Special Price € 17.199,00

 • Wellis WellOne Premium

  De Wellis WellOne is een éénpersoons massage spa uit de HighLine serie en beschikbaar in twee uitvoeringen: WellOne Deluxe en de WellOne Premium, voor binnen en buiten.

  Normale prijs: € 11.120,00

  Special Price € 7.500,00

 • Sealskin Dalice Refresh

  Laat u betoveren door de nieuwe generatie wellness

  Dalice is de naam van de nieuwe generatie Xtreme Wellness systemen. Een totaal-douche-beleving met een eigentijds, licht design gecombineerd met alle wellness features en slimme gadgets die u zich kunt wensen. Verkrijgbaar in de varianten Dalice Relax en Dalice Refresh!

  De lichte moderne look, in de koof weggewerkte bedieningsknoppen en slanke profielen maken de Dalice wellness douche tot een heuse eyecatcher in uw badkamer. Dalice biedt u ultiem wellness comfort door optimalisering van de hoeveelheid water en instelbare massage intensiteit. Én ongekend gebruiksgemak dankzij geïntegreerde functies en gadgets.

  Uw Dalice douche is vrijstaand, ingebouwd of als hoekopstelling te plaatsen. In de laatste 2 gevallen met fraai wit getint linker- en/of rechter glaspaneel. Kies de Dalice Refresh met zijn ongekend verfrissende massagekracht. Of de Dalice Relax; een échte stoomcabine van Sealskin. Dankzij vele individueel te selecteren opties creëert u echt uw persoonlijke wellness beleving!

  € 8.500,00
 • Onderwaterfiets - Aquabike

  Trainen in het water biedt weerstand tegen de activiteit en vermindert de impact op het lichaam, zodat met deze voordelen het geen verrassing is dat aquatische oefening goed zijn voor algemene fitheid, revalidatie of gewoon leuk is om te doen.

  Een pool workout op de aquabike is een goede manier om calorieën te verbranden en door de weerstand van het water verbrand u tweemaal zoveel calorieën dan met gelijksoortige oefeningen op het droge. Het is ook beter voor uw spieren doordat ze minder worden belast.

  € 1.300,00
 • Onderwaterloopband - Aquatreadmill

  De onderwaterloopband is een unieke aquatische fitness loopband, gemaakt van roestvast staal. De gebruiker moet actief de benen in de richting van de achterkant bewegen met het water als weerstand.

  Wandelen en hardlopen heeft een aantal bijwerkingen die door het lichaamsgewicht soms een te hoge belasting van de gewrichten en de wervelkolom kan veroorzaken.

  Het water zal het gewichtseffect op het lichaam drastisch verminderen en het evenwicht, spierperceptie en de bloedcirculatie verbeteren.

  € 1.700,00

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk