Spa's

Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal

Onderstaand vindt u een overzicht van ons spa assortiment
 • Wellis Volcano

  De roestvast stalen Volcano spa is de beste keuze voor een tijdloze uitstraling. Deze 4 persoons spa beschikt over 38 jets.

  € 32.999,00
 • Wellis Fjord Indoor

  Het Wellis Fjord dompelbad is speciaal ontworpen met koudetherapie in gedachten. Het brengt verlichting en verfrissing na een vermoeiende training of na de sauna.

  € 6.200,00
 • Wellis Amazonas Turbine swimspa

  Duik erin en zwemmen maar, de wilde rivier bij huis, zoals alleen de natuur het biedt..

  Bent u op zoek naar een zweminstallatie met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving? Spa Industries Europe brengt met Hydrostar Duitsland de kracht van de natuur bij u thuis! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Danube turbine zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine geen geconcentreerde straal met onaangename puntbelastingen op hoofd of schouders. De brede en gelijkmatige boven- en onderstroming heeft uitwerking op het hele lichaam. De Wellis Danube Turbine swimspa heeft een lengte van 5,46 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter, dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  € 26.999,00
 • Wellis Rio Grande Turbine swimspa

  Duik of spring erin en zwemmen en bubbelen maar. Een dual-zone turbine aangedreven swimspa..

  Bent u op zoek naar een dual-zone zwemspa met gescheiden temperatuur geregelde zone's? De Rio Grande is uitgevoerd met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving en een heerlijke massage spa ineen! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Rio Grande turbine dual-zone zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine een brede en gelijkmatige boven- en onderstroming op het hele lichaam. De Wellis Rio Grande Turbine dual-zone swimspa heeft een lengte van 5,87 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter. dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  € 31.999,00
 • Wellis Manhattan Deluxe

  De Manhattan Deluxe is de meest aanbevolen uitvoering van deze fantastische compacte spa serie. Met 36 jets en twee 2HP massagepompen levert het grote prestaties.

  Normale prijs: € 8.140,00

  Special Price € 6.299,00

 • Wellis Manhattan Premium

  De Manhattan Premium spa is gemaakt van antibacteriële, UV bestendig acryl voor buitengebruik. Op de onderzijde van de kuip is een 30 mm thermische isolerende laag aangebracht.

  € 9.820,00
 • Wellis Palermo Deluxe

  De Palermo Deluxe is een bijzonder complete en ruime middelgrote spa. De twee ligplaatsen en drie zitplaatsen bieden accommodatie voor 5 volwassenen. De spa beschikt over twee krachtige massagepompen.

  Normale prijs: € 10.520,00

  Special Price € 7.990,00

 • Wellis Palermo Premium

  Geniet van een volledige massage ervaring in de drie massagestoelen van de Palermo Premium spa. Met haar riante ligplaats en 57 krachtige jets biedt de Palermo een volledige top tot teen massage.

  € 13.880,00
 • Wellis Zonza Deluxe

  De Zonza Deluxe is een fantastische compacte spa serie. Met 55 jets en twee 2HP massagepompen levert het grote prestaties.

  € 8.566,00
 • Wellis Zonza Premium

  De Zonza Premiumis een fantastische compacte spa serie. Met 55 jets en twee 2HP massagepompen levert het grote prestaties.

  € 11.740,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk