Met onze actieve levensstijl en hoge werkdruk zijn momenten van rust kostbaar.
Weldadig genieten na een drukke werkdag is een heerlijk vooruitzicht: ’s avonds na thuiskomst u direct te kunnen ontspannen en weg te zakken in de weldadige warmte van een luxe spa.

Wilt u ook de drukte van de dag ontvluchten en ontspannen in luxe? Dan biedt MyLine u de ideale oplossing!

De ontwerpers van de MyLine spa's combineerden de ervaring van eeuwenoude oosterse massageculturen met de actuele kennis van moderne hydrotherapie, waardoor diepe ontspanning werkelijkheid wordt. De speciaal ontworpen verstelbare warmwater jets masseren tot diep in de huid en zorgen voor een rechtstreekse verlichting op essentiële en gevoelige punten in het spiersysteem van ons lichaam.

Dagelijks genieten van een MyLine spa biedt talrijke therapeutische voordelen zoals snelle genezing van overspannen en overbelaste spieren, verlichting van pijn van rug en wervels, verbeteren van de bloedcirculatie en vooral het positieve effect van een rustige en ontspannen diepe slaap erna……

Myline spas combineert de laatste technische “state-of-the-art innovaties” in ontwerpen met een uitzonderlijke stijl, mooi vormgegeven spas tegen scherpe prijzen en met lage gebruikskosten.

 • MyLine Mars

  Deze compacte spa voor 3 personen past in de kleinste ruimtes en biedt u twee complete ligplaatsen met een “diepe zit”. Het exclusieve mySEAT™ design zorgt voor een perfecte pasvorm voor al haar gebruikers, die de diverse functies van de Mars spa tegelijkertijd kunnen bedienen. Met een hoogte van slechts 78 cm past de Mars met gemak door elke deur en is hierdoor eenvoudig te plaatsen op balkon, tuinkamer en/of penthouse.

  Normale prijs: € 5.990,00

  Special Price € 5.899,00

 • MyLine Pluto

  PLUTO is een ruime 3 persoons spa en biedt met 42 jets een geluidsarme twee snelheden circulatie-jet pomp meer dan genoeg vermogen voor een stevige, maar ontspannen massage.. Laat u wegglijden in de 2 lounge ligplaatsen om ontspannen weg te dromen en geniet van een weldadige massage. Bent u op zoek naar een spa met vele mogelijkheden en functies en met chromo kleurentherapie verlichting? Dan is de PLUTO spa voor u de juiste keuze.

  Normale prijs: € 6.800,00

  Special Price € 5.399,00

 • MyLine Venus

  VENUS is het middelgrote MyLine model in de serie van 4 en biedt met 49 jets en 2 jetpompen meer dan genoeg vermogen voor een stevige, maar ontspannen massage voor 6 personen tegelijkertijd. Laat u wegglijden in de exclusieve mySEAT™ lounge om ontspannen weg te dromen en geniet van een weldadige massage in één van de intensieve massagetherapie lig- of zitplaatsen. Bent u op zoek naar een spa met vele mogelijkheden en functies en met chromo kleurentherapie verlichting? Dan is de VENUS spa voor u de juiste keuze.

  Normale prijs: € 7.490,00

  Special Price € 6.599,00

 • MyLine Saturn

  De SATURN, het premium model van de MyLine serie. Mooi en stijlvol vormgegeven. Compleet met 50 volledig verstelbare roestvaststalen jets, aangedreven door 2 krachtige jetpompen. U beleeft de ultieme mySEAT™ hydromassage met deze Saturn spa die bestaat uit 3 massage-stoelen en twee comfortabele en volledig uitgevoerde massage ligplaatsen voor een exclusieve total body workout. De Saturn heeft een programmeerbare chromo kleurentherapie verlichting en een LED waterlijn verlichting. Deze ruime 5 persoons familie spa is de fysiotherapeut bij u thuis in optima forma.

  Normale prijs: € 8.990,00

  Special Price € 6.999,00

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk