MyLine spa kuipmateriaal

 

STERKTE EN SCHOONHEID


Waarom een ​​MyLine spa kuip beter is

De gebeeldhouwde zachte rondingen, diepe zetels en strek beenruimte van een ​​MyLine spa zijn meer dan alleen een goede ergonomie en stijl. De echt slimme eigenschappen zijn verborgen in de kuip, uit het zicht waar onze toonaangevende technologie uitzonderlijke veiligheid, sterkte en duurzaamheid samenvoegt voor een lange levensduur voor elke ​​MyLine spa die wij verkopen.

Microban® is een antibacterieel materiaal dat veel wordt gebruikt in plastic keukengerei, om zoals bijvoorbeeld snijplanken te beschermen tegen de opname van bacteriën. De kuip van de ​​MyLine spa beschermt u hiermee gedurende de levensduur van het product tegen bacteriën.

In elke ​​MyLine spa zijn onder de bovenlaag van de kuip 3 lagen van speciaal ontwikkelde high-tech polymeer coatings aangebracht ter versteviging en isolatie. Dit baanbrekende systeem is zo geavanceerd dat het met robots moet worden aangebracht om toe te passen. Dit geeft een super sterke, eco neutraal, biologisch afbreekbaar en volkomen veilig spa kuip, die zowel uw investering en uw gezin zal beschermen voor vele jaren in de toekomst.

 • Super stille werking, doordat de geluidsisolatie een onderdeel van de kuip is.
 • Toonaangevende isolerende eigenschappen, de gehele kuip isoleert zodat energiekosten verminderen en geld bespaart blijft.

  Een van de industrieën beste kuip garanties voor de komende jaren.
 • Eco-vriendelijke - Onze ​​MyLine spa kuipen zijn uiteindelijk biologisch afbreekbaar en vrij van gevaarlijke stoffen, we zijn trots op onze leidende positie in het produceren van echt schone, groene producten uit Europa's meest moderne spa fabriek.

Bent u geïnteresseerd in een Europese MyLine spa?
Bel ons +31(0)180-849069 of mail ons, wij nemen dan graag vrijblijvend contact met u op.

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk