• Wellis spa's

  Wellis spa's

  Lees meer
 • Wellis Premium spa

Wellis spa's

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

 • Europese productie
 • Hoogste kwaliteit spakuipen van Lucite® met Microban®, ABS en Polyurethaan
 • Grootste officiële Wellis dealer van Nederland.
 • Wellis Fjord Indoor

  Het Wellis Fjord dompelbad is speciaal ontworpen met koudetherapie in gedachten. Het brengt verlichting en verfrissing na een vermoeiende training of na de sauna.

  € 6.200,00
 • Wellis Acapulco Deep-in

  Acapulco, het toppunt van luxe, design en comfort. Bij de ontwikkeling van deze Wellis overflow spa hebben we gestreefd om de meest extravagante eisen op het gebied van design en comfort in te vullen.

  Normale prijs: € 15.940,00

  Special Price € 13.940,00

 • Wellis Acapulco Freestanding

  De Acapulco Freestanding is een moderne compacte deck-level massage overflow spa die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst.

  Momenteel genieten overflow spa’s grote aandacht. Zo plaatsen wij overloopspa’s van Europese kwaliteit die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Spa Industries neemt namelijk graag het voortouw voor het technisch ontwerp met gevoel voor esthetiek en realisatie en: met oog voor verrassende en bijzondere details.

  Normale prijs: € 33.000,00

  Special Price € 29.700,00

 • Wellis Rio 200

  De klassieke vorm van de Rio 200 spa is ideaal voor iedereen. Het heeft drempelvrije plaats voor maximaal 5 personen en is gemakkelijk te bedienen via een besturingseenheid aan de bovenzijde.

  Normale prijs: € 5.840,00

  Special Price € 5.250,00

 • Wellis Rio 218

  Deze ronde spa met een diameter van 218 centimeter is gebouwd met 22 waterstralen en biedt een volledige rugmassage voor 5 personen.

  Normale prijs: € 6.860,00

  Special Price € 6.300,00

 • Wellis Kilimanjaro Deluxe

  De Kilimanjaro spa zet een nieuwe trend in het spa topsegment. Dankzij het onovertroffen comfort staat de Kilimanjaro synoniem voor het beste op het gebied van wellness. Met haar Wellis Hydromassagezitplaatsen en 3 krachtige jet pompen wordt een uitzonderlijke hydromassage verzekerd voor een ultieme ontspanningsbeleving voor 6 personen. Inbegrepen in de standaarduitvoering is een exclusief sfeerverlichtingssysteem, verlichte glashouders, regelbare water jets en eersteklas luxueuze hoofdkussens met verlichting.

  Normale prijs: € 13.760,00

  Special Price € 11.350,00

 • Wellis Kilimanjaro Premium

  De Kilimanjaro spa zet een nieuwe trend in het spa topsegment. Dankzij het onovertroffen comfort staat de Kilimanjaro synoniem voor het beste op het gebied van wellness. Met haar Wellis Hydromassagezitplaatsen en 3 krachtige jet pompen wordt een uitzonderlijke hydromassage verzekerd voor een ultieme ontspanningsbeleving voor 6 personen. Inbegrepen in de standaarduitvoering is een exclusief sfeerverlichtingssysteem, verlichte glashouders, regelbare water jets, waterval en eersteklas luxueuze hoofdkussens met verlichting.

  Normale prijs: € 17.460,00

  Special Price € 13.595,00

 • Wellis Everest

  Deel de unieke ervaring met de meest exclusieve spa leverbaar. Deze 5 persoons spa beschikt over 88 water massage jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  Normale prijs: € 21.040,00

  Special Price € 17.199,00

 • Wellis Olympus Deluxe

  Deel de unieke ervaring met de meest exclusieve spa leverbaar. Deze 9 persoons spa beschikt over 100 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 22.999,00
 • Wellis Elbrus Deluxe

  Een UV-C water desinfectie systeem, WPC frame en aromatherapie. Deze extra's worden geleverd op de Elbrus Deluxe spa in vergelijking met de Start-versie. Net als elke andere Wellis spa is ook deze spa gemaakt van premium categorie materialen: antibacterieel acryl kuip, Poli-Max polyurethaanschuim versterkte en geïsoleerde kuipwand, vacuüm gegoten ABS bodemplaat en UV-bestendig geborsteld composieten zijpanelen.

  Normale prijs: € 11.480,00

  Special Price € 9.600,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk