• Wellis spa's

  Wellis spa's

  Lees meer
 • Wellis Premium spa

Beschrijving van de categorie "Wellis spa's - PeakLine"
 • Wellis Fjord Indoor

  Het Wellis Fjord dompelbad is speciaal ontworpen met koudetherapie in gedachten. Het brengt verlichting en verfrissing na een vermoeiende training of na de sauna.

  € 6.200,00
 • Wellis Kilimanjaro Deluxe

  De Kilimanjaro spa zet een nieuwe trend in het spa topsegment. Dankzij het onovertroffen comfort staat de Kilimanjaro synoniem voor het beste op het gebied van wellness. Met haar Wellis Hydromassagezitplaatsen en 3 krachtige jet pompen wordt een uitzonderlijke hydromassage verzekerd voor een ultieme ontspanningsbeleving voor 6 personen. Inbegrepen in de standaarduitvoering is een exclusief sfeerverlichtingssysteem, verlichte glashouders, regelbare water jets en eersteklas luxueuze hoofdkussens met verlichting.

  Normale prijs: € 13.760,00

  Special Price € 11.350,00

 • Wellis Kilimanjaro Premium

  De Kilimanjaro spa zet een nieuwe trend in het spa topsegment. Dankzij het onovertroffen comfort staat de Kilimanjaro synoniem voor het beste op het gebied van wellness. Met haar Wellis Hydromassagezitplaatsen en 3 krachtige jet pompen wordt een uitzonderlijke hydromassage verzekerd voor een ultieme ontspanningsbeleving voor 6 personen. Inbegrepen in de standaarduitvoering is een exclusief sfeerverlichtingssysteem, verlichte glashouders, regelbare water jets, waterval en eersteklas luxueuze hoofdkussens met verlichting.

  Normale prijs: € 17.460,00

  Special Price € 13.595,00

 • Wellis Everest

  Deel de unieke ervaring met de meest exclusieve spa leverbaar. Deze 5 persoons spa beschikt over 88 water massage jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  Normale prijs: € 21.040,00

  Special Price € 17.199,00

 • Wellis Olympus Deluxe

  Deel de unieke ervaring met de meest exclusieve spa leverbaar. Deze 9 persoons spa beschikt over 100 jets en behoort met z’n vele standaard extra’s tot de absolute top in het spa segment.

  € 22.999,00
 • Wellis Elbrus Deluxe

  Een UV-C water desinfectie systeem, WPC frame en aromatherapie. Deze extra's worden geleverd op de Elbrus Deluxe spa in vergelijking met de Start-versie. Net als elke andere Wellis spa is ook deze spa gemaakt van premium categorie materialen: antibacterieel acryl kuip, Poli-Max polyurethaanschuim versterkte en geïsoleerde kuipwand, vacuüm gegoten ABS bodemplaat en UV-bestendig geborsteld composieten zijpanelen.

  Normale prijs: € 11.480,00

  Special Price € 9.600,00

 • Wellis Elbrus 230

  De belangrijkste eigenschappen van deze spa kunnen worden bediend door de twee extra bedieningspanelen die met dit model zijn meegeleverd. De massage pompen kunnen dus worden bestuurd vanuit de zetels. Bij het PULSAR™ systeem kunt u kiezen uit 9 op maat gemaakte massageprogramma's in een van de stoelen. Het fantastische AQUASOUL™ geluidssysteem en de SmartPhone Wifi-toepassing bieden uitzonderlijk comfort an zijn allemaal opgenomen in de basisuitrusting van de Elbrus 230.

  Normale prijs: € 13.499,00

  Special Price € 10.999,00

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk