• Wellis Danube Turbine swimspa

  Duik erin en zwemmen maar, de wilde rivier bij huis, zoals alleen de natuur het biedt..

  Bent u op zoek naar een zweminstallatie met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving? Spa Industries Europe brengt met Hydrostar Duitsland de kracht van de natuur bij u thuis! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Danube turbine zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine geen geconcentreerde straal met onaangename puntbelastingen op hoofd of schouders. De brede en gelijkmatige boven- en onderstroming heeft uitwerking op het hele lichaam. De Wellis Danube Turbine swimspa heeft een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter, dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  Normale prijs: € 22.990,00

  Special Price € 19.900,00

 • Wellis Amazonas Turbine swimspa

  Duik erin en zwemmen maar, de wilde rivier bij huis, zoals alleen de natuur het biedt..

  Bent u op zoek naar een zweminstallatie met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving? Spa Industries Europe brengt met Hydrostar Duitsland de kracht van de natuur bij u thuis! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Danube turbine zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine geen geconcentreerde straal met onaangename puntbelastingen op hoofd of schouders. De brede en gelijkmatige boven- en onderstroming heeft uitwerking op het hele lichaam. De Wellis Danube Turbine swimspa heeft een lengte van 5,46 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter, dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  Normale prijs: € 29.900,00

  Special Price € 24.900,00

 • Wellis Rio Grande Turbine swimspa

  Duik of spring erin en zwemmen en bubbelen maar. Een dual-zone turbine aangedreven swimspa..

  Bent u op zoek naar een dual-zone zwemspa met gescheiden temperatuur geregelde zone's? De Rio Grande is uitgevoerd met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving en een heerlijke massage spa ineen! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Rio Grande turbine dual-zone zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine een brede en gelijkmatige boven- en onderstroming op het hele lichaam. De Wellis Rio Grande Turbine dual-zone swimspa heeft een lengte van 5,87 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter. dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  Normale prijs: € 34.900,00

  Special Price € 29.900,00

 • Wellis Rio Grande dual zone swimspa

  Verfrissend zwemmen en heerlijk relaxen ineen; dat kan in de Rio Grande zwemspa, het nieuwste product van Wellis. Een combinatie van een spa en een 6 meter lang en 1,5 meter diep gescheiden zwembad! Zelfs voor de verwende gebruiker een ongekende combinatie.

  Met het instelbare tegenstroom systeem zwemt u als in een echt zwembad. En vervolgens kunt u heerlijk ontspannen in de aparte massagespa met gescheiden temperatuursysteem. De spa omvat drie zitplaatsen en een ligplaats. 

  Normale prijs: € 29.900,00

  Special Price € 24.900,00

 • Wellis Amazonas Power swimspa

  Deze extra krachtige versie van de Amazonas zwemspa brengt u in een zwemwalhalla van ongekend niveau. Drie krachtige instelbare Viper jet pompen, met de kracht van maar liefst 3 paarden! dagen u uit tot hoogst sportieve prestaties. Opzwepende muziek kan daarbij van pas komen. En dat is geen enkele probleem, dankzij het geïntegreerde 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem dat zich via Bluetooth eenvoudig laat verbinden met uw mobiele telefoon of een mediaspeler.

  Normale prijs: € 22.900,00

  Special Price € 19.900,00

 • Wellis Danube Power swimspa

  U draait uw hand er niet voor om om tegen een snelstromende rivier in te zwemmen? Dan is de Daube Power zwemspa uw uitdager. De 7 pk sterke tegenstroom zal uw arm- en beenspieren zwaar op de proef stellen. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  € 15.900,00
 • Onderwaterfiets - Aquabike

  Trainen in het water biedt weerstand tegen de activiteit en vermindert de impact op het lichaam, zodat met deze voordelen het geen verrassing is dat aquatische oefening goed zijn voor algemene fitheid, revalidatie of gewoon leuk is om te doen.

  Een pool workout op de aquabike is een goede manier om calorieën te verbranden en door de weerstand van het water verbrand u tweemaal zoveel calorieën dan met gelijksoortige oefeningen op het droge. Het is ook beter voor uw spieren doordat ze minder worden belast.

  € 1.300,00
 • Onderwaterloopband - Aquatreadmill

  De onderwaterloopband is een unieke aquatische fitness loopband, gemaakt van roestvast staal. De gebruiker moet actief de benen in de richting van de achterkant bewegen met het water als weerstand.

  Wandelen en hardlopen heeft een aantal bijwerkingen die door het lichaamsgewicht soms een te hoge belasting van de gewrichten en de wervelkolom kan veroorzaken.

  Het water zal het gewichtseffect op het lichaam drastisch verminderen en het evenwicht, spierperceptie en de bloedcirculatie verbeteren.

  € 1.700,00

Merken

 1. Wellis spa's
 2. MyLine spa's
 3. Signature spa's
 4. Cyclone spa's
 5. Designer spa's
 6. Infinity swimspas
 7. Nobel sauna
 8. Darlly filters
 9. Intex
Webshop keurmerk