Wellis swimspa’s; zwembaden met oneindig veel mogelijkheden

Wel zwemliefhebber maar niet gecharmeerd van groezelige omkleedhokjes met vieze, natte vloeren en zwembaden met een te veel aan chloor? Dan is een ‘swimspa’ in eigen tuin wellicht iets voor u! Zo’n een combinatie van zwembad én spa (Jacuzzi) zorgt voor ontspanning en plezier voor het hele gezin. Bovendien neemt een zwemspa minder ruimte dan een full size zwembad, verbruikt het ook nog eens substantieel minder energie en is het water altijd op de gewenste temperatuur.

Het moge duidelijk zijn, de aanschaf van een zwemspa is echt maatwerk. De één kiest voor lekker ontspannend baantjes trekken, de ander wil niets liever dan tegen krachtige waterstralen in zwemmen en aan de conditie werken met watertoestellen. En sommigen willen beide en na afloop heerlijk relaxen in het Jacuzzi gedeelte met massagestralen en bubbels.

Om de verschillen tussen de diverse uitvoeringen en modellen beter te leren kennen nodigen wij u van harte uit voor u een persoonlijk advies.

Spa Industries Europe staat garant voor de betere zwemspa’s en voert een breed assortiment. Hieronder enkele van onze voornaamste troeven.

 • Wellis Amazonas Turbine swimspa

  Duik erin en zwemmen maar, de wilde rivier bij huis, zoals alleen de natuur het biedt..

  Bent u op zoek naar een zweminstallatie met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving? Spa Industries Europe brengt met Hydrostar Duitsland de kracht van de natuur bij u thuis! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Danube turbine zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine geen geconcentreerde straal met onaangename puntbelastingen op hoofd of schouders. De brede en gelijkmatige boven- en onderstroming heeft uitwerking op het hele lichaam. De Wellis Danube Turbine swimspa heeft een lengte van 5,46 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter, dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  € 26.999,00
 • Wellis Rio Grande Turbine swimspa

  Duik of spring erin en zwemmen en bubbelen maar. Een dual-zone turbine aangedreven swimspa..

  Bent u op zoek naar een dual-zone zwemspa met gescheiden temperatuur geregelde zone's? De Rio Grande is uitgevoerd met een regelbare tegenstroom voor een onovertroffen zwembeleving en een heerlijke massage spa ineen! Anders dan gebruikelijke tegenstroom systemen levert onze Wellis Rio Grande turbine dual-zone zwemmachine een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier. In tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving levert de turbine een brede en gelijkmatige boven- en onderstroming op het hele lichaam. De Wellis Rio Grande Turbine dual-zone swimspa heeft een lengte van 5,87 meter een diepte van 1,5 meter is en een breedte van 2,3 meter. dit maakt de ideale zwemervaring mogelijk. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Paddle roeinstallatie, Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine of de Aqua-trainingsset. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  € 31.999,00
 • Wellis Danube-Turbine-2020

  U draait uw hand er niet voor om om tegen een snelstromende rivier in te zwemmen? Dan is de Danube turbine zwemspa uw uitdager. De sterke tegenstroom zal uw arm- en beenspieren zwaar op de proef stellen. En als dat nog niet voldoende is, dan kunt u uw fysieke grenzen nog verder oprekken met een van de optionele accessoires zoals de Aqua-loopband, de Aqua-bike en de Aqua-roeimachine. Extra trainingsfaciliteiten en een geïntegreerd 5 speaker AquaSOUL™ entertainmentsysteem completeren dit topmodel.

  € 21.499,00
 • Onderwaterfiets - Aquabike

  Trainen in het water biedt weerstand tegen de activiteit en vermindert de impact op het lichaam, zodat met deze voordelen het geen verrassing is dat aquatische oefening goed zijn voor algemene fitheid, revalidatie of gewoon leuk is om te doen.

  Een pool workout op de aquabike is een goede manier om calorieën te verbranden en door de weerstand van het water verbrand u tweemaal zoveel calorieën dan met gelijksoortige oefeningen op het droge. Het is ook beter voor uw spieren doordat ze minder worden belast.

  € 1.300,00
 • Onderwaterloopband - Aquatreadmill

  De onderwaterloopband is een unieke aquatische fitness loopband, gemaakt van roestvast staal. De gebruiker moet actief de benen in de richting van de achterkant bewegen met het water als weerstand.

  Wandelen en hardlopen heeft een aantal bijwerkingen die door het lichaamsgewicht soms een te hoge belasting van de gewrichten en de wervelkolom kan veroorzaken.

  Het water zal het gewichtseffect op het lichaam drastisch verminderen en het evenwicht, spierperceptie en de bloedcirculatie verbeteren.

  € 1.700,00
Webshop keurmerk