TechniChlor

€ 277,00

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Zoutwater elektrolyse systeem voor spa's en hottubs


De laatste 30 jaar hebben zoutwatersystemen als chloor generatoren een vlucht gemaakt als gevolg van verbeterde waterkwaliteit en de enorme reductie van het onderhoud dat een zoutwatersysteem biedt. Tot nu toe was een zoutwatersysteem voor een spa of hottub geen optie.


De TechniChlor is speciaal ontworpen als een plug-and-play hottub en spa chloorgenerator, die rekening houdt met de hoge temperatuur van het spa water en een kleine hoeveelheid water. Deze draagbare en gemakkelijk te gebruiken chloorgenerator reinigt automatisch spa en hottub water door het omzetten van zout in desinfecterend chloor. Bespaar tijd en geld met TechniChlor, terwijl het zorgt voor uw sanitaire behoeften! TechniChlor kan gebruikt worden in spa's tot 3.800 liter en kan tot 30 gram chloor per dag produceren.
Overzicht alle productgroepen

Best price
Bel mij

Productomschrijving

  • Voor hottubs tot 3.800 liter
  • 10 niveaus van chloor productie met een maximum van 30 gram per dag
  • Zoutniveau indicatielampjes
  • Zelfreinigende technologie
  • Clear cell zorgt voor eenvoudige inspectie van de titanium platen
  • Plug-and-play zoutwater chloorgenerator
  • Geen knoppen, geen control box, geen timers!
  • Boost Mode: Verhoogde productie van chloor na gebruik van de spa
  • Automatische detectie 110/220 VAC, lage voltage 5V DC naar de elektrolyse cel

De TechniChlor heeft geen knoppen en geen bewegende delen, en maakt gebruik van LED-indicator technologie. TechniChlor is een spa chloorgenerator speciaal ontworpen voor de consument die gewoon op zoek is naar chlorering. De TechniChlor past zich automatisch aan veranderingen in uw spa zoals, watertemperatuur en veranderingen in gebruik van de spa. Wanneer u vaak gebruik maakt van uw hot tub of spa, zal de TechniChlor meer chloor aanmaken, zodat uw bad schoon en helder blijft!

Met behulp van de "Tik technologie", je tikt gewoon op de zijkant van de cel op de witte rubberen dop om het in boost-modus of het vermogen in te stellen. U kunt ook de TechniChlor buiten het water aanzetten, waarna de licht kleurcombinaties één voor één oplichten. Plaats de TechniChlor in het water bij de lichtcombinatie overeenkomstig met het vermogen dat u wilt.

Werking

De TechniChlor maakt chloor aan in een 3 uur durende cyclus. Elke 3 uur begint het aanmaken van chloor en op basis van het vermogen zal het op een bepaald punt automatisch stoppen en in de stand-by stand gaan. 3 uur later zal het aanmaken van chloor opnieuw starten. Als u tijdens het gebruik op de TechniChlor tikt, dan zal de TechniChlor in de boost mode worden gezet en wordt de productie van chloor voor een bepaalde tijd verhoogt. Deze handeling reduceert de noodzaak om de boost mode na het gebruik van de spa te activeren.

Productvideo

Wat klanten van ons vinden

De laatste 5 klantbeoordelingen