Villeroy & Boch

JetPaks™ II overzicht

 

JetPak II overzichtDe JetPak™ technologie van Villeroy & Boch biedt u de mogelijkheid om de outdoor whirlpool volledig op uw individuele wensen en behoeften af te stemmen.

JetPaks™ zijn uitneembare, van jets voorziene rugdelen, die op iedere zitting van uw Villeroy & Boch whirlpools passen. Middels een eenvoudige handeling kunnen ze op iedere gewenste zitting in de whirlpool geplaatst worden. Ook als uw spa met water gevuld is. Deze flexibiliteit, het eenvoudige onderhoud, en de mogelijkheid in een later stadium andere JetPaks™ toe te passen, maakt van de JetPak™ technologie van Villeroy & Boch een revolutionair modulair systeem, met de meerwaarde voor de klant als hoofddoel.

JetPak J01
JetPak Oscillator J01
JetPak™ J01
Oscillator

Optimale kneedmassage

Een van de meest populaire JetPak™, de Oscillator, kan worden getypeerd als uw persoonlijke masseur. U zult ongetwijfeld genieten van de royale kneedmassage, die alle belangrijke delen van uw rug ontspant.

JetPak J02
JetPak Pulsator J02
JetPak™ J02
Pulsator

Zachte, pulserende massage

Het Pulsator JetPak™ heeft 6 roterende en pulserende jets. Deze aangename, zachte massagebeleving dient ter ontspanning en helpt u tot rust te komen.

JetPak J03
JetPak Deeprelief J03
JetPak™ J03
Deeprelief

Diepe pijnverzachting

Het Deeprelief JetPak™ biedt een krachtige, diep doordringende massage die ervoor zorgt dat diep gelegen verkrampte spieren worden losgemaakt.


No JetPak video
JetPak J04
JetPak NeckBlaster J04
JetPak™ J04
NeckBlaster

Maximale ontspanning

De NeckBlaster JetPak™ biedt een unieke, diepgaande massage, die u helpt om verkrampte spieren in nek en schouders los te maken, zodat u snel weer beweeglijk bent.

No JetPak video
JetPak J05
JetPak Alleviate J05
JetPak™ J05
Alleviate

Perfect aangepaste therapie

Het Alleviate JetPak™ bestaat uit 8 doelgerichte therapiejets. Elke jet is gericht op een bepaalde uitwerking op speciale massagepunten en spierzones van uw lichaam.

JetPak J06
JetPak NeckMasseuse J06
JetPak™ J06
NeckMasseuse

Doelgerichte therapie voor de nek

Het NeckMasseuse JetPak™ biedt een unieke massage die ervoor zorgt dat spanningen wegvallen en die u weer nieuwe energie geeft. De talrijke nek- en schouderjets zorgen voor een krachtige massage die diep in het weefsel binnendringt en daar verkrampte spieren losmaakt.

JetPak J07
JetPak FibroTherapie J07
JetPak™ J07
FibroTherapie

Pijnstillend en gezondheidsbevorderend

Het FibroTherapie JetPak™ is ontwikkeld in samenwerking met deskundigen. Het zorgt voor optimale ontspanning in de hectiek van het moderne leven. Een uniek kneedprincipe maakt uw onderrug los, terwijl tegelijkertijd een diepe, langdurige massage ter hoogte van de borstwervel ervoor zorgt dat u tot rust kunt komen.

JetPak J08
JetPak Lumbar J08
JetPak™ J08
Lumbar

Doelgerichte therapie voor uw onderrug

Het Lumbar JetPak™ geeft speciale drukpunten in uw onderrug een diepgaande hydromassage. Dit specifieke deel van de rug wordt belast bij het tillen, bij lopen en rennen en bij nog een aantal andere bewegingen. Juist hier doet zich snel spierstijfheid voor, die u met behulp van dit exclusieve JetPaks™ comfortabel thuis kunt verlichten.

JetPak J10
JetPak Spinal'ssage J10
JetPak™ J10
Spinal'ssage

Gewoon ontspannen

Het Spinal'ssage JetPak™ zorgt voor een eenvoudige, maar toch uiterst eff ectieve massage ter hoogte van de wervelkolom. De twee roterende en pulserende jets ontspannen vooral het midden van de rug.

JetPak J11
JetPak Gyro'ssage J11
JetPak™ J11
Gyro'ssage

Een zacht, rustgevend gevoel

Het Gyro'ssage JetPak™ biedt een ritmisch knedende massage voor de hele rug. 5 roterende, enkelvoudig pulserende jets laten u wegzweven in een rustige, meditatieve toestand.

JetPak J12
JetPak Spinal Health J12
JetPak™ J12
SpinalHealth

Krachtige therapie van de rugspieren

Het SpinalHealth JetPak™ masseert stijve spieren ter hoogte van de wervelkolom en zorgt voor een ontspanning met dieptewerking.

JetPak J13
JetPak Rainshower J13
JetPak™ J13
Rainshower

Ongeëvenaard tintelend

Het Rainshower JetPak™ biedt een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen andere spa kan u iets vergelijkbaars bieden, omdat deze douchejets uitsluitend voorkomen in de JetPaks™ van een Villeroy & Boch spa.

JetPak J16
JetPak Cascadia J16
JetPak™ J16
Cascadia

Tropische waterval en massage

Het voor de modellen A8, A8L en A8D ontworpen Cascadia JetPak™ biedt een zachte 4-punts massage, door uw nek en schouders met een zachte waterstraal te overgieten.

No JetPak video
JetPak J17
JetPak AcuTherapy J17
JetPak™ J17
AcuTherapy

Doelgerichte ontspanning

Het AcuTherapy JetPak™ is een therapeutische combinatiemassage; met enerzijds diep in het weefsel masserende sproeiers om diep zittende spanningen in de spieren weg te nemen en anderzijds jets die gelijkmatige druk uitoefenen om de schouderpartij en de rug in het midden los te maken.

JetPak J19
JetPak Wellness J19
JetPak™ J19
Wellness

Maximale gezondheid en wellness

Het Wellness JetPak™ combineert verschillende typen jets tot één unieke massagebeleving. Het is uiterst populair bij iedereen die iets voor zijn algehele gevoel van welbevinden wil doen.

No JetPak video
JetPak J20
JetPak Reliever J20
JetPak™ J20
Reliever

Maximale ontspanning

Het Reliever JetPak™ combineert een massage met dieptewerking voor de onderrug met een licht kneden van de schouderbladen. Het resultaat is pure ontspanning.

 

 

 

 

Webshop keurmerk