Onze gouden regels

3 Richtlijnen bij het kiezen van covers en spa’s
Het kan moeilijk zijn om te beoordelen welke Spa’s en covers het beste aansluiten op uw wensen. U betaalt een aanzienlijk bedrag en u wilt uiteraard de juiste prijs/kwaliteit verhouding hebben voor uw aankoop. Er is een groot aanbod in showrooms en op webwinkels met Spa- en Wellnessproducten in verschillende prijscategorieën en van uiteenlopende kwaliteit. De meeste Spa baden beschikken over geavanceerde elektronica-, software- computersystemen. Het is voor de consument vaak moeilijk om de kwaliteit van deze systemen te beoordelen. Er zijn 3 richtlijnen waar wij op willen wijzen om u te helpen om een goede keuze te maken bij uw aankoop:

1. Verzeker u ervan dat de verkoper beschikt over een service afdeling.
Spa- en Wellnessproducten beschikken vaak over complexe elektronica-, computer-, en softwaresystemen. Spa baden en wellness producten verschillen onderling nogal in kwaliteit. Webwinkels die ervaring hebben met reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van Spa baden kunnen u daarom beter adviseren over uw aankoop.

2. Verzeker u ervan dat u koopt bij een betrouwbare webwinkel. Spa-industries.eu is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.
De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. Behoed u voor webwinkels zonder vaste telefoonnummers en bezoekadressen. U kunt recensies over winkels en webwinkels nalezen om een idee te krijgen van de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de geleverde service van het bedrijf.

3. Wees op uw hoede bij goedkope aanbiedingen van Spa baden en Spa covers. Er is veel onderling verschil in de kwaliteit van de baden en de covers die worden aangeboden door diverse winkels en leveranciers.
Bij de aankoop van Spa baden is het belangrijk dat de elektronica die in het bad ingebouwd is van hoge kwaliteit is. Hierdoor kunt u lang kunt genieten van uw aankoop. Goedkope Chinese spa- en wellness producten zijn vaak van bedenkelijke kwaliteit, hetgeen vaak niet van buiten af te zien is. Veel Chinese elektronica en besturingssystemen gaan snel stuk, waardoor u uiteindelijk hogere kosten maakt. Veel in China gefabriceerde Spa covers beschikken over inferieur isolatiemateriaal. U betaalt uiteindelijk meer elektriciteitskosten om uw Spa bad te kunnen verwarmen.

Partners

Winkelwagen

close
close-link