Veelgestelde vragen

Deze FAQ is voor het laatst bijgewerkt op 18 juli 2021

Service informatie

Hoe kan ik contact opnemen?

Spa Industries Europe is op meerdere manieren eenvoudig te bereiken, hierbij staat persoonlijk contact centraal!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor kleine en middelgrote artikelen zijn €7,70.

Grote artikelen zoals Spa’s, sauna’s en Spacovers worden door onze eigen koeriers verzonden. Hierbij zijn de kosten €66,55.

Ik wil graag iets retourneren

Bij Spa Industries Europe hanteren we 14 dagen niet goed geld terug garantie. We willen u vragen hiervoor contact op te nemen met onze klanten service zodat we dit in orde kunnen maken.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Via onze order tracker kan je eenvoudig de status van je bestelling vinden. Daarnaast ontvang je automatisch na verzending via de mail een track en trace code.

Wat is de verzendtijd?

We versturen onze standaard pakketten binnen 5 werkdagen. Onze spa covers op maat worden binnen 12 tot 15 weken verzonden.

Jacuzzi FAQ

Wat is een Jacuzzi/Spa?

Een jacuzzi/spa is vaak een meerpersoons zitbad. Ook zijn ze te verkrijgen in zwembad uitvoering, hierbij is het mogelijk om naast te zitten ook te zwemmen. De badden zijn veelal verwarmd tot 38/39 graden. Daarnaast zijn er vaak meerdere jets aanwezig waar verschillende massage stralen uitkomen. Dit kan variëren van enkele tot tientallen jets. Neem een kijkje bij ons spa’s voor meer informatie.

Hoeveel stroom gebruikt een Jacuzzi/Spa?

De energiekosten van een spa kunnen snel de pan uit rijzen. Vooral de zogenaamde ‘goedkope’ baden, die niet of nauwelijks geïsoleerd zijn moeten steeds opnieuw opgewarmd worden en vragen veel stroom. Alle spa’s van Spa Industries zijn voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal en een uiterst efficiënt verwarmingssysteem. Zo zijn ze 24 uur per dag en het gehele jaar door gebruiksklaar tegen geringe kosten van ca. € 1,45 per dag.

*Energiekosten zijn afhankelijk van gebruik

Wat zijn de onderhoudskosten van een Jacuzzi/Spa?

De onderhoudskosten van een spa zijn sterk afhankelijk van het gebruik. Wel kunnen we de onderhoudskosten in twee categorieën onderverdelen.

Wateronderhoud: Vanaf het moment dat de spa geïnstalleerd is, moet het water onderhouden worden. Denk hierbij aan het regelen van het PH niveau en het chloor niveau. Daarnaast is het van belang dat het filter regelmatig schoongemaakt wordt en vervangen wordt. Gelukkig zijn er ook eenvoudigere methodes voor water onderhoud, kijk hiervoor eens naar het FiberFilter en Aquafinesse.

Spa onderdelen: Naast het water onderhoud moeten de onderdelen ook vervangen worden na verloop van tijd. Denk hierbij aan, de pompen, airblowers, ozonators en warmte elementen. Bekijk voor meer informatie onze onderdelen pagina.

Is een Jacuzzi/Spa goed voor je gezondheid?

Wetenschappelijke onderzoeken naar het effect van een op de gezondheid zijn gering. Wel weten we uit klantenonderzoek dat het wel degelijk effect heeft of stressklachten, spierpijn en vermoeidheid. De komt grotendeels door de relaxende werking van de spa.

Hoe moet je een Jacuzzi/Spa aansluiten?

Bij de levering van een spa zit een handleiding waar exact wordt uitgelegd hoe een spa aangesloten moet worden. Heb je nou al een spa aangeschaft maar wil je dit toch liever niet zelf doen? Neem gerust even contact zodat we een monteur kunnen langssturen.

Hoelang gaat een Jacuzzi/Spa mee?

Een spa kan gerust 10 jaar meegaan, het onderhoud is echter te vergelijken met dat van een auto. Als een auto goed onderhouden wordt, zal hij lang meegaan. Benieuwd wat er specifiek aan onderhoud gedaan moet worden aan jouw spa? Neem even contact met onze specialisten op.

Winkelwagen

close
close-link