AquaFinesse: jouw sleutel tot betere wellness Leave a comment

AquaFinesse is een revolutionair product dat de manier waarop we spa’s, swimspa’s en zwembaden onderhouden voorgoed verandert. Traditionele methoden voor het onderhoud van spa’s, swimspa’s en zwembaden kunnen vaak een tijdrovend en ingewikkeld proces zijn, waarbij veel chemicaliën en speciale apparatuur nodig zijn. Maar met AquaFinesse kunnen spa eigenaren genieten van kristalhelder water zonder gedoe. Dit innovatieve product maakt gebruik van een milieuvriendelijke en natuurlijke formule om bacteriën te elimineren en tegelijkertijd kalkaanslag en vuil te verwijderen. Het resultaat is niet alleen een schoner en gezonder zwembad of spa, maar ook een aangenamere zwemervaring voor iedereen die ervan geniet. Lees verder om meer te weten te komen over AquaFinesse en hoe het jouw wellness ervaring kan verbeteren.

Wat is AquaFinesse? 

AquaFinesse is een geavanceerd onderhoudssysteem voor spa’s, swimspa’s en zwembaden dat traditionele chemicaliën overbodig maakt. Dit revolutionaire product maakt gebruik van een milieuvriendelijke en natuurlijke formule om bacteriën, kalkaanslag en vuil te verwijderen en tegelijkertijd het water kristalhelder te houden. Met AquaFinesse zijn er geen complexe processen en speciale apparatuur nodig om jouw spa, swimspa en zwembad te onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen is wekelijks één dosis AquaFinesse aan het water toevoegen en jouw spa, swimspa of zwembad zal schoon, helder en klaar zijn om van te genieten. AquaFinesse biedt niet alleen een betere zwemervaring, maar ook een veiligere en gezondere omgeving voor jou, jouw familie en vrienden. Probeer AquaFinesse vandaag nog en ontdek de voordelen van dit innovatieve product voor jouw spa, swimspa of zwembad. 

Hoe gebruik je AquaFinesse?

Met behulp van een maatbekertje voeg je wekelijks de juiste hoeveelheid AquaFinesse toe. Afhankelijk van hoe groot jouw bad is kun je de juiste hoeveelheid bepalen. Hoeveel dat is, staat in de gebruiksaanwijzing van het product. De aan te raden concentratie van het product is 1,5 ppm. Je kunt dit met een testset bepalen. Ook worden een chloordrijver en chloortabletten meegeleverd. De drijver leg je in het water met de tabletjes, zo wordt het chloor langzaam in het water gebracht en kan zijn werk doen. Controleer regelmatig of er nog chloor in de drijver zit. Je kunt dan tevens even meten of de concentratie AquaFinesse nog in orde is. Je bent zo niet meer dan een paar minuten per week bezig met de waterkwaliteit van je bad.

Veilig en milieuvriendelijk 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat wateronderhoud onmogelijk is zonder een ontsmettingsmiddel te gebruiken. Het grootste nadeel van ontsmettingsmiddelen zoals chloor is uiteraard dat het niet goed is voor uw gezondheid en belastend is voor het milieu. Door de unieke werking van AquaFinesse om de leefomgeving van de bacteriën aan te pakken, vermindert het aantal chemicaliën in het water van uw spa, Jacuzzi of zwembad drastisch. Bijkomend voordeel daarvan is dat problemen als geïrriteerde ogen en luchtwegen tot het verleden behoren. AquaFinesse is veiliger voor jouw gezondheid en vriendelijk voor het milieu.

 3 tips om het water schoon te houden

  1. Jacuzzi water raakt snel vervuild door cosmetica en haarproducten, maar ook door geurtjes en badzout. Wij raden je aan om zoveel mogelijk producten op zout of alcoholbasis te gebruiken. 
  2. Voordat je in je jacuzzi stapt ga altijd eerst douchen. Door gebruik te maken van de douche verwijder je mogelijk cosmetica-, lichaams- en haarproducten die anders het water vervuilen. Hoe schoner jij in de jacuzzi gaat, hoe langer jij van het kristalhelder water kan genieten. 
  3. Reinig wekelijk de filter. Dit is van groot belang! Gebruik hiervoor de AquaFinesse filtercleaner. Hierdoor wordt jouw filter snel en eenvoudig gereinigd zonder dat jij hier veel tijd en moeite in hoeft te steken. Door wekelijkse reiniging voorkom je vies, troebel en stinkend water.

Ben je klaar om te genieten van een schonere, gezondere en gemakkelijkere wellness ervaring?

Probeer dan vandaag nog AquaFinesse uit! Met zijn natuurlijke en milieuvriendelijke formule, gemakkelijke gebruik en voordelige eigenschappen, is AquaFinesse de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betere manier om zijn spa, swimspa of zwembad te onderhouden. Als je nog vragen hebt over AquaFinesse of hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product voor jouw specifieke behoeften, neem dan gerust contact op met één van onze productexperts. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, zodat je optimaal kunt genieten van jouw zwembad of spa. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw AquaFinesse en ervaar de voordelen van dit innovatieve product zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

close
close-link