Feestelijk afscheid van onze stagiair Serge Leave a comment

Ook aan alle leuke dingen komt eens een einde. Vandaag nemen wij afscheid van onze stagiair Serge Bigot. Na een leuke stage op onze online marketing afdeling willen we hem bedanken voor z’n harde werken, de gezelligheid en fijne samenwerking. We hebben veel geleerd en gelachen met z’n allen. 

Kan je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Serge Bigot en ik studeer Marketing & Communicatie op de beroeps havo van MBO Amsterdam. Ik woon al mijn hele leven in Huizen met mijn ouders, twee broers en zus. Ik ben sociaal en houd ervan om met vrienden af te spreken. Daarnaast voetbal ik graag. Ik volg ook al een aantal jaar Formule 1 en vond het titelgevecht van vorig jaar echt geweldig toen Max Verstappen zijn eerste wereldtitel behaalde. Ik zou graag een Formule 1 wedstrijd in het echt willen bijwonen. Verder houd ik natuurlijk ook van een avond lekker op de bank hangen en een Netflix serie kijken.

Hoe ben jij bij Spa Industries Europe terecht gekomen?

Ik vind reclame heel interessant en wilde hier dan ook graag meer over leren tijdens het stage lopen. Ik zocht daarom naar een stage op het gebied van marketing en communicatie, waar ik de kans zou krijgen om mee te helpen bij het bedenken van content. Ik zag een leuke Online Marketing stage vacature van Spa Industries Europe voorbij komen op StageMarkt.nl, daar vind je vele erkend leerbedrijven die een stageplaats aanbieden. De vacature sprak mij erg aan. Ik heb toen een mailtje gestuurd en kreeg vrij snel een reactie. Het eerste gesprek vond via Zoom plaats en daarna heb ik met Marie een gesprek gehad in Baarn. Het voelde eigenlijk meteen goed na het eerste gesprek. En dit gevoel is in de weken erna alleen maar toegenomen. 

Waar bestonden jouw werkzaamheden uit? 

Vooral verschillende online marketing activiteiten, zoals het ontwerpen van promotiemateriaal en het optimaliseren van de website. Ik mocht creatief zijn in verschillende ontwerpprocessen, en kreeg de kans om nieuwe dingen uit te proberen. Maar Marie betrok mij ook in de dagelijkse werkzaamheden. Zo ben ik een keer meegegaan naar een vakantiepark om jacuzzi’s op te meten. En een andere keer ging ik mee inkopen doen voor het magazijn. Het was heel leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen. 

Wat zal jou het meest bijblijven van jouw stage?

Hoe leuk werken kan zijn haha. Ik heb niet eerder stage gelopen, en zag er eerlijk gezegd een beetje tegenop om full-time aan de slag te gaan. Maar de stage is echt voorbij gevlogen. Ik voelde me erg veilig en vertrouwd in het team. Het is een hecht familiebedrijf. Iedereen staat voor je klaar en  maakt tijd voor je om je te helpen. We hadden veel lol onder werktijd maar hebben ook hard gewerkt om wat moois neer te zetten. 

En wat nu? 

Ik ga nu mijn tweede studiejaar in. Gedurende dit jaar moet ik een tweede (korte) stage lopen. Graag ga ik dan weer bij Spa Industries Europe aan de slag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

close
close-link