De beste spa producten van 2022! Leave a comment

We gaan alweer bijna het nieuwe jaar in. Onze experts hebben een aantal producten op een rijtje gezet dat de producten van 2022 zullen worden in de spa markt! Heb je zelf nog aanvullingen? Laat het zeker achter in de reacties.

Jacuzzi filter bolletjes

Door veel mensen wordt het de filter bolletjes genoemd. Eigenlijk is de echte naam “Fiber Filter“. Deze bolletjes zijn ter vervanging van het traditionele papieren jacuzzi filter. Naast dat de bolletjes veel makkelijker schoon te maken zijn, zijn ze ook nog eens beter voor je stroomverbruik. De bolletjes zijn namelijk opgebouwd uit minuscule fibers waardoor het water makkelijk kan stromen maar wel het vuil opvangt. Ons klantenservice helpt je graag met het uitzoeken van de perfecte cartridge voor jouw spa. De Fiber Filters zijn ook beschikbaar als alternatief voor het S1 filter in opblaasbare spa’s. We hebben hier een speciale methode voor waarbij een cartridge niet nodig is.

Verder hebben we sinds kort ook een nieuwe manier van het gebruik van de Fiber Filters. Het product is namelijk ook als een Filter bag beschikbaar. Hierdoor is het eenvoudig aan te brengen in vrijwel elke spa!

Design sauna’s

We kennen allemaal de sauna’s wel met een ouderwetse uitstraling. Een trend die we ook hebben verwerkt in ons nieuwe assortiment zijn moderne sauna’s met een uniek design. Wij bieden sauna’s aan van het merk AWT, ze maken unieke sauna’s van een top kwaliteit en ook nog eens voor een betaalbare prijs. De sauna’s zijn onder andere gemaakt van pijnboomhout en worden geleverd met alle benodigde materialen zoals de kachel, saunabanken en zelfs een opgiet emmer met lepel.

Een unieke spa kopen

Een andere trend zien we bij de verkoop van spa’s. Het design en vooral de kwaliteit ontwikkelingen hebben lang stil gestaan in de markt. Een groot probleem was bijvoorbeeld de inhoud van de spa, waarbij de kwaliteit niet voldeed aan onze eisen. Nu zijn er sinds kort spa’s op de markt die onder andere een aluminium frame hebben in plaats van een vuren frame. Verder zien we in het design ook heel veel verbeteringen, het is allemaal een stuk gestroomlijnder en moderner. Ik zou zeggen, zie het met je eigen ogen op onze spa pagina.

Je spa beter isoleren

De energieprijzen stijgen en daarmee ook de kosten om je spa warm te houden. Veel mensen vergissen zich over het hoeveelheid warmte die verloren gaat door slechte isolatie. Daar hebben we onze unieke spa covers voor ontwikkelt. Door verschillende diktes aan te bieden, is het mogelijk om zelf de isolatie hoeveelheid te kiezen. Verder zijn ons spa covers volledig op maat gemaakt. Hierdoor zal er ook minder warmte ontsnappen uit je spa. Let er wel op dat je bij de aanschaf van je cover een cover laat maken bij een fabrikant die goede kwaliteit levert. Door een slechte isolatie laag te gebruiken in je spa cover kan het voor wel 40% minder isolatie zorgen. Zeker met de huidige energieprijzen kan je als snel je winst uitrekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

close
close-link