Wellness en ontspanning in en om je huis! | Zomer trends 2022 Leave a comment

We kunnen allemaal niet wachten tot de eerste zonnestralen weer in onze tuinen terechtkomen. Dan kan het buitenleven nog meer gaan beginnen. Zeker de coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat mensen zich bewust zijn geworden van de ontspanningsmogelijkheden in en om de tuin. We hebben in dit artikel een aantal trends uiteengezet op het gebied van wellness en ontspanning in en om je huis. 

Opblaasbare spa in de achtertuin

We zagen het de afgelopen jaren al maar we voorspelen dat er zeker dit jaar weer meer mensen zijn die kiezen voor de opblaasbare spa in hun in achtertuin. Het voordeel van deze spa’s is de eenvoud voor het opzetten en opbergen ervan. Naast deze eenvoud kan je heerlijk elke avond genieten onder de sterren hemel van jouw eigen jacuzzi. Vanuit deze trend zien we uit gesprekken met eigenaren van opblaasbare spa’s, dat steeds meer mensen zo enthousiast worden dat ze zelfs kiezen voor een vaste spa. Het voordeel van een vaste spa is namelijk de kwaliteit en toch extra luxe die het bad biedt.

✅ Wees voorzichtig met het plaatsen van een opblaasbare spa (tegen lekkage)
✅ Ruim je spa op, op een veilige plek waar geen vochtig klimaat is en vooral geen scherpe voorwerpen aanwezig zijn
✅ Kijk voor een eenvoudiger filter eens bij ons Fiber Filter voor opblaasbare spa’s

We leven meer in de achtertuin

Een volgende trends die we zien is dat mensen steeds meer in de achtertuin leven. Het klimaat wordt warmer waardoor het aangenamer is om in de tuin te vertoeven in plaats van binnen. Toch willen we juist daarom de tuin net wat luxer aankleden. We zien dus dat klanten ervoor kiezen om een nieuwe tuinset aan te schaffen met een mooie gas openhaard voor extra warmte in de avond. Daarnaast zien we ook dat spa eigenaren steeds meer in de tuin leven. Ze kiezen er bijvoorbeeld voor een bar aan de spa te bouwen of een buitendouche te plaatsen voor nog meer gemak.

Gemak staat voorop

Zeker bij onze klanten merken we dat ze voor gemak kiezen. Zeker bij het bezit van een spa en/of swimspa is dit van toepassing. Er komen namelijk nog steeds een hoop klusjes die niet prettig zijn en tijd kosten. Daarom hebben we onderstaande een aantal trending items benoemd die voor minder werk zorgen en vooral tijd besparen:

💡 Fiber Filter

Het eerste item is het Fiber Filter. Dit filter vervangt het traditionele papieren filter voor de speciale fiber bollen. Onze bollen zorgen voor een betere filtratie, minder weerstand voor een langere levensduur van de pompen. Maar vooral zorgen de bollen ervoor dat het schoonmaken super eenvoudig gaat. Je was ze namelijk heel makkelijk onder de kraan of stopt ze gewoon in de was machine. Lees hier meer over het Fiber Filter.

💡Aquasmarter ionisatiebol

Kan je slecht tegen chloor of vind je het gewoon niet fijn om dit in je spa te hebben? De Aquasmarter ionisatiebol een super goed alternatief! Door de mineralen in de bol vind er waterdesinfectie plaats, dit alles zonder het gebruik van chloor. Meer over dit product weten? Lees hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

close
close-link